Standard won in 2016 de Beker, herken jij nog alle spelers?
Volledig scherm
Standard won in 2016 de Beker, herken jij nog alle spelers? © Photo News

QUIZ. Standard won dag op dag vier jaar geleden de beker, herken jij achter elk carrièreverloop de juiste (basis)speler?

QuizWeinig sport dezer dagen en dan is het altijd leuk om even weer het geheugen op te frissen. Dag op dag vier jaar geleden won Standard de bekerfinale van Club Brugge met 2-1. Weet jij nog welke spelers er voor de Rouches op het veld stonden? Wij geven het carrièreverloop, aan jullie om er de juiste speler op te plakken. Succes!

 1. Football Talk. Geen extra besmettingen bij Cercle en KVM - FIFA-voorzitter Gianni Infantino test positief op COVID-19
  Football Talk

  Football Talk. Geen extra besmettin­gen bij Cercle en KVM - FI­FA-voorzitter Gianni Infantino test positief op COVID-19

  Cercle Brugge had vandaag goed nieuws te melden. De coronatests van afgelopen maandag bij de Vereniging leverden geen extra positieve coronagevallen op. De spelers die vorige week positief testten, namen nog niet deel aan de test en blijven voorlopig in quarantaine. Woensdag, 72 uur voor de competitiewedstrijd van zaterdag tegen Charleroi, vindt een nieuw testmoment plaats.
 2. Novak Djokovic op één zege van evenaring record Pete Sampras
  Tennis

  Novak Djokovic op één zege van evenaring record Pete Sampras

  Novak Djokovic plaatste zich met een 7-6 (8/6), 6-3 zege tegen zijn landgenoot Filip Krajnovic (ATP-30) voor de achtste finales van het ATP-toernooi in Wenen (1.409.510 euro) en heeft nu nog maar één overwinning meer nodig om zeker te zijn dat hij het jaar als de nummer een van de wereld afsluit. Dat zou dan voor de zesde keer zijn, waarmee hij het record van de Amerikaan Pete Sampras, nummer een van 1993 tot 1998 zou evenaren.