Preud’homme ongelukkig na nederlaag bij Waasland-Beveren: “Verdiend of niet? Dat is bla bla”

Michel Preud’homme geeft de uitgesloten Goreux een handje
BELGA Michel Preud’homme geeft de uitgesloten Goreux een handje

Geen gelukkige Michel Preud’homme – je zou voor minder – na de nederlaag tegen Waasland-Beveren. “Alle actoren van deze wedstrijd hebben hun best gedaan. Zij scoorden twee keer, wij één keer. Zij wonnen de match. Verdiend of niet? Dat is bla bla om de persconferenties te vullen. Heeft de beste ploeg gewonnen? Dat is niet relevant. Ik zal de wedstrijd analyseren en misschien binnen een paar dagen mijn mening geven.”

Over de rode kaart van Goreux: “Wij krijgen rood in een aanvallende actie, terwijl we de ploeg zijn die het meeste fouten ondergaat. Maar we krijgen ook de meeste rode kaarten. Heeft het de wedstrijd veranderd? Het is niet belangrijk dat ik mijn mening geef. Ik heb trouwens dikwijls een andere mening dan veel mensen.”

VIDEO: de rode kaart van Reginal Goreux
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Ludo Thibis

    Rood is terecht , klopt de bal met zijn hand binnen.

  • Joost de Krijger

    Dat was geen rode kaart