Frans bondscoach Didier Deschamps.
Volledig scherm
PREMIUM
Frans bondscoach Didier Deschamps. © AFP

PORTRET. Nieuwe tanden, zelfde voetbal: hoe Frankrijk voetbalt naar het imago van Deschamps

EK voetbalZijn buikspieren zijn spannender dan zijn voetbal op dit EK. Didier Deschamps, bondscoach van Frankrijk, heeft een hekel aan zijn machiavellistisch imago. Portret van een discrete kampioen die graag in verdedigingsmodus schakelt: “Een publiek leven? Mag ik eerst langs de plastisch chirurg?”

8 reacties

 • Peter Vanmol

  1 jaar geleden
  Ze pakken prijzen en da is het enige wa telt ma toch zou ik ze graag is echt voetbal willen zien spelen met deze kern, dan volgen de prijzen volgens mij ook wel
 • Mario Dergent

  1 jaar geleden
  Zolang wij in dezelfde paëlla pan blijven roeren , pakken we nooit een prijs. Hadden we 5 jaar geleden een type Van Gaal aangetrokken, dan stond er nu met zekerheid minstens één sterretje op onze shirts.
 • Patrick Brusseel

  1 jaar geleden
  Kurt, de terechte nederlaag van de RD op het WK is nog niet verteerd blijkbaar. Frankrijk is echt wel meer dan alleen Kante hoor. Ze hebben 5 tot 6 spelers die bij de RD ALTIJD in de basis staan.
 • Georges Schiettecatte

  1 jaar geleden
  Het spel wat Frankrijk speelt bekoort mij ook niet altijd, het is wel het resultaat wat telt.
 • Wendy Vandereyken

  1 jaar geleden
  Als ze er resultaten mee halen is het hun goed recht om verdedigend te spelen en op de counter toe te slaan. Ze hebben er de spelers voor, een sterke defensie en snelle beweeglijke spitsen. Zij zijn al twee keer wereldkampioen en Europees kampioen, en onze prijzenkast staat nog steeds leeg. Met felicitaties ben je niets als je niet wint.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.