Tadej Pogacar.
Volledig scherm
Tadej Pogacar. © AP

Pogacar probeert de twijfels te bannen: "Zou graag mijn fietsgegevens vrijgeven, maar zo simpel is dat niet”

Tadej Pogacar kreeg op de persconferentie na afloop van de tiende etappe nog maar eens vragen over zijn dominantie in deze Tour de France. “Ik zou graag mijn fietswaarden vrijgeven”, antwoordde hij op de vraag van een journalist, “maar zo simpel is dat niet. Dan ziet iedereen, ook de concurrentie, die waarden en kan dat tegen me gebruikt worden in de koers.”

5 reacties

 • Elle Devee

  3 maanden geleden
  Dopingcontroles zeggen niets. Als je negatief test wil dit enkel zeggen dat je niets genomen hebt wat op dat moment opspoorbaar is. Laten we vooral niet vergeten dat Armstrong nooit positief getest heeft. Ik zou dus echt mijn hand niet in het vuur steken voor het fenomeen Pogacar. Een beetje gezond wantrouwen is in deze wel verantwoord.
 • Lucien Mertens

  3 maanden geleden
  Dopingroddels als een renner de andere renners wat overklast in het peloton zijn al jaren een fait divers geworden beste Tadej, niet te veel van aantrekken...veelal nijd en afgunst.
 • kristof van couwenberghe

  3 maanden geleden
  De enige waarheid is dat hij een supertalent is.
 • Erwin DHONDT

  3 maanden geleden
  Met zo een antwoord zijn er nog grotere twijfels of hij clean is. Het is heel eenvoudig, gewoon laten zien wat de waarden zijn. Ik zou niet weten wat de concurrentie kan doen als ze het weten, kan mij dat iemand uitleggen.
 • bernard vermeulen

  3 maanden geleden
  Omgekeerd ook, anderen doen het wel
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.