Photo News
Volledig scherm
© Photo News
West Ham United WHU
3
EINDE
0
KRC Genk GNK
 • 45'+1' Goal Craig Dawson
 • 57' Goal Issa Diop
 • 59' Goal Jarrod Bowen

Pijnlijke avond voor Racing Genk: wéér twee tegengoals op stilstaande fases luiden vierde nederlaag op rij in

Europa LeagueRacing Genk is in de Europa League met 3-0 onderuit gegaan op het veld van West Ham United. Opnieuw lagen tegentreffers op stilstaande fases aan de basis van de nederlaag.

3 reacties

 • marc wauters

  3 maanden geleden
  Onze Belgische competitie is op en top een flop niet alleen ons onderwijs maar ook ons voetbal gaat enorm achteruuit alleen Brugge zou in het buitenland misschien bij de eerste 5 staan dit is de realiteit
 • marnix laureyns

  3 maanden geleden
  Had van R Genk meer verwacht. West Hem U is een middenmoter.
 • Ben Berden

  3 maanden geleden
  Toch weer die Eiting niet hè!
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.