Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Panikerend Chelsea ‘bood’ op Deadline Day 58 miljoen euro voor geblesseerde Belgische revelatie Roméo Lavia

PREMIER LEAGUEBij Chelsea wisten ze duidelijk niet dat Roméo Lavia 6 tot 8 weken aan de kant zou staan. Op Deadline Day bracht een Engelse topclub-in-paniek een mondeling bod uit van 58 miljoen euro op de achttienjarige Belgische revelatie in de Premier League. Southampton weigerde vriendelijk.

4 reacties

 • kevin peigneur

  3 maanden geleden
  De kans is groot dat het voor veel van onze spelers een last dance wordt! Dus al wie die jongens geen waardig afscheid gunt hoeft van mij ook niet meer te kijken. Nieuwe wistsels zijn er genoeg op komst.. lavia,onana, matazo. Voor de rest ben ik nog van niemand overtuigd!
 • Veronique Jacobs

  3 maanden geleden
  Hazard gaat toch ook mee, die heeft al 3 jaar achterstand ipv 8 weken.
 • percy colman

  3 maanden geleden
  Heel spijtig,idiale vervanger voor witsel.hopelijk word dit geen probleemkind met blessureleed,heeft geweldig veel potentieel.
 • Marc Vandeweghe

  3 maanden geleden
  Dat ze hem maar meenemen, ze zullen alle hulp kunnen gebruiken, Hazard gaat toch ook mee, die speel toch ook niet veel.
 1. Kijk morgenavond hier exclusief en gratis naar het WBC-titelkamp tussen Tyson Fury en Dereck Chisora
  Boksen

  Kijk morgen­avond hier exclusief en gratis naar het WBC-titelkamp tussen Tyson Fury en Dereck Chisora

  Tyson Fury verdedigt zaterdagavond zijn WBC-wereldtitel. Dat nadat hij drie maanden geleden nog zijn officieel bokspensioen aankondigde. De 34-jarige Brit neemt het in Tottenham op tegen zijn landgenoot en de vier jaar oudere Dereck Chisora. “Ik heb negen weken getraind voor dit gevecht. Ik heb al zes weken geen seks meer gehad. Als deze partij begint, dan mep ik erop als een geil konijn. Ik wil er een mooie show van maken”, kondigde Fury al aan op de persconferentie.