BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Opnieuw een prijs voor Nina Derwael (18): turnster verkozen tot Sportvrouw van het Jaar 2018: “Geen woorden voor”

SportTurnster Nina Derwael (18) is na haar uitzonderlijk 2018 verkozen tot Sportvrouw van het Jaar. Dat raakte zonet bekend op het Sportgala in Brussel. De Limburgse schreef begin november sportgeschiedenis door als eerste Belgische turnster wereldkampioene te worden. Derwael werd verkozen voor meerkampster Nafi Thiam, de winnares van vorig jaar, en basketbalspeelster Emma Meesseman. 

20 reacties

 • Elle Devee

  3 jaar geleden
  Oververdiend gewonnen.
 • Chris Marien

  3 jaar geleden
  Verdiend !
 • Walter De Vuyst

  3 jaar geleden
  Oververdiend voor Derwael ! Thiam blijft een erg bescheiden en sportieve dame ondanks haar indrukwekkend palmares . Meesseman blijft een twijfefgeval , waarom bv. geen Ann Wouters voor bewezen diensten .
 • teveel lebbeke

  3 jaar geleden
  Prachtige dame, prachtige atlete, dikke proficiat. Wel onbegrijpelijk dat Emma Plasschaert niet bij de geselecteerden was.
 • Vandenberghe Davy

  3 jaar geleden
  Proficiat juffrouw
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?