Opluchting voor Real en Courtois na schreeuw van pijn in Clásico: scan brengt geen ernstige schade aan knie aan het licht

La LigaEen knieblessure zonder veel erg. Thibaut Courtois mag dan wel nog last hebben van de kniepees bij het buigen en het strekken, een scan bracht geen ernstige schade aan het licht.   

26 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Peter de ridder : heel juist gezegd gewoon juiste analyse de waarheid !
 • Danny De Ruelle

  1 maand geleden
  voor sommigen is het pure afgunst, voetbalkenners, trainers en collega's vinden hem de beste doelman ter wereld en toch zijn er azijnpissers die het licht van de zon ontkennen, ik ben fier dat hij Belg is, trouwens op heel de nationale ploeg en dat zijn er geen 11 he maar 26
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Oef, goed nieuws voor onze beste doelman ter wereld.
 • Emmanuel Dewitte

  1 maand geleden
  Altijd iets met hem . Spelen en zwijgen , U verdient voldoende .Geef de kans aan U collega om ook te kunnen spelen .
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Jawel peter! Herinner je je de ultieme redding tegen Brazilië niet? Of de winning goal tegen Japan? Die begint wel bij hem hé. Mooi geplukt die bal, beetje gelopen en direct uitgegooid!
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecteren de ultra-code, maar we komen sterker dan ooit terug”
  Antwerpen

  Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecte­ren de ul­tra-co­de, maar we komen sterker dan ooit terug”

  De uitschakeling van The Great Old in Europa heeft voor de supportersgroep Antwerp Locos nog een extra zure nasmaak gekregen. Na een clash met de Brigade Nassau, de harde kern van Frankfurt, werd hun vlag gestolen. “We respecteren de code en we stoppen, maar in ons hart zullen we Loco blijven”, klinkt het. Eerder geraakte ook al bekend dat een Belgische supporter is opgepakt nadat er vuurwerk werd gegooid in het supportersvak van Frankfurt.