Opluchting voor Real en Courtois na schreeuw van pijn in Clásico: scan brengt geen ernstige schade aan knie aan het licht

La LigaEen knieblessure zonder veel erg. Thibaut Courtois mag dan wel nog last hebben van de kniepees bij het buigen en het strekken, een scan bracht geen ernstige schade aan het licht.   

26 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Peter de ridder : heel juist gezegd gewoon juiste analyse de waarheid !
 • Danny De Ruelle

  1 jaar geleden
  voor sommigen is het pure afgunst, voetbalkenners, trainers en collega's vinden hem de beste doelman ter wereld en toch zijn er azijnpissers die het licht van de zon ontkennen, ik ben fier dat hij Belg is, trouwens op heel de nationale ploeg en dat zijn er geen 11 he maar 26
 • Wouter Van de Walle

  1 jaar geleden
  Oef, goed nieuws voor onze beste doelman ter wereld.
 • Emmanuel Dewitte

  1 jaar geleden
  Altijd iets met hem . Spelen en zwijgen , U verdient voldoende .Geef de kans aan U collega om ook te kunnen spelen .
 • jozef van riel

  1 jaar geleden
  Jawel peter! Herinner je je de ultieme redding tegen Brazilië niet? Of de winning goal tegen Japan? Die begint wel bij hem hé. Mooi geplukt die bal, beetje gelopen en direct uitgegooid!
 1. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.