Opluchting voor Real en Courtois na schreeuw van pijn in Clásico: scan brengt geen ernstige schade aan knie aan het licht

La LigaEen knieblessure zonder veel erg. Thibaut Courtois mag dan wel nog last hebben van de kniepees bij het buigen en het strekken, een scan bracht geen ernstige schade aan het licht.   

26 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Peter de ridder : heel juist gezegd gewoon juiste analyse de waarheid !
 • Danny De Ruelle

  1 maand geleden
  voor sommigen is het pure afgunst, voetbalkenners, trainers en collega's vinden hem de beste doelman ter wereld en toch zijn er azijnpissers die het licht van de zon ontkennen, ik ben fier dat hij Belg is, trouwens op heel de nationale ploeg en dat zijn er geen 11 he maar 26
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Oef, goed nieuws voor onze beste doelman ter wereld.
 • Emmanuel Dewitte

  1 maand geleden
  Altijd iets met hem . Spelen en zwijgen , U verdient voldoende .Geef de kans aan U collega om ook te kunnen spelen .
 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Jawel peter! Herinner je je de ultieme redding tegen Brazilië niet? Of de winning goal tegen Japan? Die begint wel bij hem hé. Mooi geplukt die bal, beetje gelopen en direct uitgegooid!
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.