Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © UCL
Chelsea CHE
4
EINDE
0
Malmö FF MAL
 • 9' Goal Andreas Christensen
 • 21' 57' Goal Jorginho
 • 48' Goal Kai Havertz

Ook Lukaku’s makelaar wacht met bang hartje op scan: “Maar dankzij eigen kinesist thuis keert hij sneller terug”

Champions LeagueHet is wachten op het verdict. Romelu Lukaku (28) mankte gisteren na een stevige tackle naar de kant. Een scan vandaag of morgen zal moeten aantonen of de enkelligamenten beschadigd zijn. Ook Lukaku’s makelaar Federico Pastorello weet nog niets meer, maar stelt bij Sky Sports wel dat ‘Big Rom’ er dankzij z’n eigen kinesist vroeger zal staan. “Én sterker. Dat ben ik zeker.” 

15 reacties

 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  De enige manier om Lukaku af te stoppen is hem neerstampen. Topspelers zijn voor verdedigers loslopend wild.
 • Pol Dhaenens

  3 maanden geleden
  Sommigeb breken hem weer af tot op de grond gewoon omdat hij een RSCA product is. Hoe laag kan je vallen? Misschien bewerken met een staaf ook. Hij is de beste Belgische spits ooit en wordt brutaal aangepakt en te weinig beschermd. Was bloedrood.
 • Jan Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Hij kan toch wel tegen een stootje ?
 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Romelu was fantastisch bezig in deze wedstrijd,en van vermoeidheid zeker geen sprake. Rolelu is veelal zwaar aangepakt , en dit was een rode kaart ,maar niks . Wat hebben zijn haters terug praatjes, zijn transfer prijs , stuur hem op vakantie enz ,bende zeveraars . Niemand wenst een kwetsuur toe aan geen enkele speler of sporter. Wens Romelu spoedig herstel , en nu nog sterker terug , . Het ga je goed Romelu.
 • Danny Debbaut

  3 maanden geleden
  @Meganck : het getuigt van weinig respect voor een speler die zijn waarde bij de RD en zijn teams al ruilschoots heeft bewezen. WAT hebben de lezers aan dergelijke prietpraat !?
 1. Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens
  NBA

  Twee teams voor de toekomst: Cavaliers en Grizzlies mengen zich nu al onder de grote jongens

  Geen New York, San Francisco, Miami of LA, maar Cleveland, Ohio en Memphis, Tennessee. Allesbehalve de meest aantrekkelijke steden in de Verenigde Staten. Iets wat je tegenwoordig niet over hun basketbal kan zeggen. De Cavaliers, uit Cleveland, en de Grizzlies, uit Memphis, terroriseren de NBA met intensief en fysiek spel. Twee piepjonge ploegen met elk een ster in wording als aanvoerder. Teams voor de toekomst, maar die nu al furore maken.