Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © UCL
Chelsea CHE
4
EINDE
0
Malmö FF MAL
 • 9' Goal Andreas Christensen
 • 21' 57' Goal Jorginho
 • 48' Goal Kai Havertz

Ook Lukaku’s makelaar wacht met bang hartje op scan: “Maar dankzij eigen kinesist thuis keert hij sneller terug”

Champions LeagueHet is wachten op het verdict. Romelu Lukaku (28) mankte gisteren na een stevige tackle naar de kant. Een scan vandaag of morgen zal moeten aantonen of de enkelligamenten beschadigd zijn. Ook Lukaku’s makelaar Federico Pastorello weet nog niets meer, maar stelt bij Sky Sports wel dat ‘Big Rom’ er dankzij z’n eigen kinesist vroeger zal staan. “Én sterker. Dat ben ik zeker.” 

15 reacties

 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  De enige manier om Lukaku af te stoppen is hem neerstampen. Topspelers zijn voor verdedigers loslopend wild.
 • Pol Dhaenens

  3 maanden geleden
  Sommigeb breken hem weer af tot op de grond gewoon omdat hij een RSCA product is. Hoe laag kan je vallen? Misschien bewerken met een staaf ook. Hij is de beste Belgische spits ooit en wordt brutaal aangepakt en te weinig beschermd. Was bloedrood.
 • Jan Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Hij kan toch wel tegen een stootje ?
 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Romelu was fantastisch bezig in deze wedstrijd,en van vermoeidheid zeker geen sprake. Rolelu is veelal zwaar aangepakt , en dit was een rode kaart ,maar niks . Wat hebben zijn haters terug praatjes, zijn transfer prijs , stuur hem op vakantie enz ,bende zeveraars . Niemand wenst een kwetsuur toe aan geen enkele speler of sporter. Wens Romelu spoedig herstel , en nu nog sterker terug , . Het ga je goed Romelu.
 • Danny Debbaut

  3 maanden geleden
  @Meganck : het getuigt van weinig respect voor een speler die zijn waarde bij de RD en zijn teams al ruilschoots heeft bewezen. WAT hebben de lezers aan dergelijke prietpraat !?
 1. Dries Mertens solliciteert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaarden van club aanvaarden”
  Play
  Serie A
  24

  Dries Mertens sollici­teert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaar­den van club aanvaarden”

  Zo solliciteer je dus voor een nieuw contract: Dries Mertens scoorde gisteren z'n 144ste doelpunt in het truitje van Napoli en gaf ook nog eens een assist. Rode lantaarn Salernitana ging eraan met 4-1. “Als ik belangrijk ben voor de club, houden ze me hopelijk hier", klonk het gisteravond nogmaals. Coach Spalletti is echter duidelijk: “Als hij wil blijven, is het aan de voorwaarden van de club.”
 1. Team Belgium gaat naar Amerika en neemt mee: 2.431 kilo materiaal, goed voor een reis van 90.000 euro
  PREMIUM
  WK veldrijden
  6

  Team Belgium gaat naar Amerika en neemt mee: 2.431 kilo materiaal, goed voor een reis van 90.000 euro

  97 boxen, 2.431 kilo materiaal, een volume van ruim 32 kubieke meter: dat is de indrukwekkende lading waarmee de grote Belgische delegatie voor het WK veldrijden naar Fayetteville, Arkansas in de VS is gevlogen. Het is een grote logistieke operatie waar ruim drie maanden voorbereiding in is gestoken. Van 70 fietsframes tot 200 sneltesten: ontdek de volledige waslijst.
 2. Volleybalclub Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandigheden kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”
  Volleybal
  2

  Volleybal­club Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandig­he­den kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”

  Corona heeft de kop gekost van een eerste topclub. Menen trekt zich volgend seizoen op eigen initiatief terug uit de hoogste volleybalafdeling. De financiële problemen die door corona alleen maar groter werden, doen de club de das om. Menen draait al twintig jaar mee op het hoogste niveau. In 2007 bereikten ze de finale van de Beker van België. Momenteel staan ze vijfde in de nationale competitie.
 3. Amper één goal in Ligue 1 en “geen respect voor de trainer”: dit seizoen dreigt het slechtste in 15 jaar te worden voor Lionel Messi
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal
  24

  Amper één goal in Ligue 1 en “geen respect voor de trainer”: dit seizoen dreigt het slechtste in 15 jaar te worden voor Lionel Messi

  Daar was-ie dan plots weer begin deze week op het Camp des Loges in Parijs. Zijne Koninklijke Hoogheid Lionel Messi (34) - eindelijk hersteld van een coronabesmetting - traint weer met de groep bij PSG. De tijd rijp voor een doorstart na een maand afwezigheid? Cijfermatig hangt het slechtste seizoen in bijna vijftien jaar tijd boven z’n hoofd. En ook de kritiek blijft niet uit.