Lukaku.
Volledig scherm
Lukaku. © UCL
Chelsea CHE
4
EINDE
0
Malmö FF MAL
 • 9' Goal Andreas Christensen
 • 21' 57' Goal Jorginho
 • 48' Goal Kai Havertz

Ook Lukaku’s makelaar wacht met bang hartje op scan: “Maar dankzij eigen kinesist thuis keert hij sneller terug”

Champions LeagueHet is wachten op het verdict. Romelu Lukaku (28) mankte gisteren na een stevige tackle naar de kant. Een scan vandaag of morgen zal moeten aantonen of de enkelligamenten beschadigd zijn. Ook Lukaku’s makelaar Federico Pastorello weet nog niets meer, maar stelt bij Sky Sports wel dat ‘Big Rom’ er dankzij z’n eigen kinesist vroeger zal staan. “Én sterker. Dat ben ik zeker.” 

15 reacties

 • Gerry Cle

  3 maanden geleden
  De enige manier om Lukaku af te stoppen is hem neerstampen. Topspelers zijn voor verdedigers loslopend wild.
 • Pol Dhaenens

  3 maanden geleden
  Sommigeb breken hem weer af tot op de grond gewoon omdat hij een RSCA product is. Hoe laag kan je vallen? Misschien bewerken met een staaf ook. Hij is de beste Belgische spits ooit en wordt brutaal aangepakt en te weinig beschermd. Was bloedrood.
 • Jan Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Hij kan toch wel tegen een stootje ?
 • Ronny Popelier

  3 maanden geleden
  Romelu was fantastisch bezig in deze wedstrijd,en van vermoeidheid zeker geen sprake. Rolelu is veelal zwaar aangepakt , en dit was een rode kaart ,maar niks . Wat hebben zijn haters terug praatjes, zijn transfer prijs , stuur hem op vakantie enz ,bende zeveraars . Niemand wenst een kwetsuur toe aan geen enkele speler of sporter. Wens Romelu spoedig herstel , en nu nog sterker terug , . Het ga je goed Romelu.
 • Danny Debbaut

  3 maanden geleden
  @Meganck : het getuigt van weinig respect voor een speler die zijn waarde bij de RD en zijn teams al ruilschoots heeft bewezen. WAT hebben de lezers aan dergelijke prietpraat !?
 1. Dries Mertens solliciteert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaarden van club aanvaarden”
  Play
  Serie A
  9

  Dries Mertens sollici­teert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaar­den van club aanvaarden”

  Zo solliciteer je dus voor een nieuw contract: Dries Mertens scoorde gisteren z'n 144ste doelpunt in het truitje van Napoli en gaf ook nog eens een assist. Rode lantaarn Salernitana ging eraan met 4-1. “Als ik belangrijk ben voor de club, houden ze me hopelijk hier", klonk het gisteravond nogmaals. Coach Spalletti is echter duidelijk: “Als hij wil blijven, is het aan de voorwaarden van de club.”
 2. WK-delegatie op weg naar Fayetteville. Vanthourenhout: “Als we individueel rijden, zijn we geklopt” - Pidcock: “Misschien vrienden worden met Lars”
  Play
  WK veldrijden
  9

  WK-delegatie op weg naar Fayettevil­le. Vanthouren­hout: “Als we individu­eel rijden, zijn we geklopt” - Pidcock: “Misschien vrienden worden met Lars”

  De Belgische veldritdelegatie (en Tom Pidcock) vertrokken om 11u naar Fayetteville, waar komend weekend wordt gestreden om de wereldtitel. Ondanks fileleed - eventjes dreigden enkele renners te laat te komen - arriveerde iedereen tijdig op de luchthaven. Eli Iserbyt is de vooruitgeschoven man. “Dat streepje voor heeft hij zelf afgedwongen”, stelt bondscoach Sven Vanthourenhout, die beseft dat Pidcock enkel kan geklopt worden als België één geheel vormt.