.
Volledig scherm
. © Belga

Onze Standard-watcher is messcherp voor de Rouches: “Pseudo-vedetten”

JPLHaakt Standard nu al af voor Europees voetbal? Het valt te vrezen van wel na een zwaar optater op het veld van KV Oostende. 6-2 werd het aan de Kust.  “Arme Luikse fans. Zij verdienen beter”, vindt onze Standard-watcher Frank Dekeyser. Hij zag liefst drie pseudo-vedetten bij de Rouches, terwijl “net zij de ploeg bij de hand moeten nemen als het minder gaat.”

15 reacties

 • frankie bressinck

  1 maand geleden
  Ze zijn beginnen zwalpen na het uitvallen van Vanheusden. Van heel hun verdediging zijn er slechts 2 die voldoen en dat zijn Siquet en Bokadi al de rest doet wekelijks een flater of kan niet mee, ook Bodart is de laatste weken ook maar zozo! En ja hun wedstrijd mentaliteit trekt ook op niks als je Lestienne ziet invallen!
 • Bart Engelen

  1 maand geleden
  @Tom, vergelijking met Anderlecht is niet op zijn plaats. Dat ze in PO1 zitten is niet hun eigen verdienste. Daar hebben ze (ten nadele van Oostende) genoeg hulp voor gehad.
 • bilal bruggen

  1 maand geleden
  Dit Standard is helaas een zeer middelmatig elftal. Er moet grondig grote kuis gehouden worden in de kleedkamer. Van de huidige basisspelers voldoen enkel Klaus, Muleka, Raskin, Laifis, Siquet en Bodart voor het niveau van de top 4 in België. Ook de gekwetsten Van Heusden en Bokadi horen hierbij. Sissako leunt er tegen aan. De rest hoort niet thuis bij de Rouches. Verkopen, verhuren allemaal en een 4 tal extra spelers halen. Laat ons dit tot seizoen maar snel vergeten.
 • LUC DILLEN

  1 maand geleden
  Blijf supporter maar hoop dringend op nieuw bloed in de ploeg want zo kan het niet verder
 • jo verstraelen

  1 maand geleden
  Voor Oostende is het Europees ticket al binnen. Gent, Mechelen en Standard mogen hun kunsten nog komen vertonen louter voor de statistieken.