Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze Red Flames-watcher zag een oefening in vooruit voetballen én nieuwe killer op de Heizel: “Zo eentje is plaats in selectie waard”

Red FlamesMatch 2 in de WK-voorronde leerde andermaal dat de Red Flames ook alles geven tegen oppositie die in het echt nog minder voorstelt dan op papier. Roberto Martinez heeft het de Duivels geleerd, Ives Serneels de Flames. Ze verpulverden Albanië met 7-0. 

6 reacties

 • kristiaan bollaert

  1 maand geleden
  Top prestatie van red flames vrouwen voetbal verdiend meer bekendheid
 • Matthias Janssens

  1 maand geleden
  Vorige week dacht ik nog dat de meisjes van Belgie tegen de vrouwen van Polen aan het spelen waren, overal kwamen ze een stap tekort, geen tweede bal verovering, totdat de reserven van de bank kwamen, gisteren was het een genot om naar de snelheid van uitvoering, doorsteekpasjes , vechtlust , technische overmacht te kijken. Die 19 jarige Teurlings…elegant, technisch vernuft en doorzicht en ook nog een leider…. dat wordt een grote !!
 • michael verschroeven

  1 maand geleden
  Bravo! Mooie combinaties en het hadden er gerust nog meer kunnen zijn.
 • lieve rigo

  1 maand geleden
  ToiToiToi.
 • André Vermaelen

  1 maand geleden
  Succes ! Vrouwenvoetbal is de toekomst.
 1. Advocaat Maradona: “Slechte medische behandeling is oorzaak van zijn dood”
  Dood Maradona

  Advocaat Maradona: “Slechte medische behande­ling is oorzaak van zijn dood”

  Volgens Matias Morla, de voormalige advocaat van Argentijnse voetballegende Diego Maradona, is de slechte medische behandeling die Maradona kreeg in zijn laatste levensuren de oorzaak van zijn overlijden op 25 november 2020. Dat vertelde hij na een drie uur durende ondervraging bij de openbare aanklager in San Isidro, een buitenwijk van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Morla werd er opgeroepen als getuige in het onderzoek naar Maradona’s dood.