Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze Red Flames-watcher zag een oefening in vooruit voetballen én nieuwe killer op de Heizel: “Zo eentje is plaats in selectie waard”

Red FlamesMatch 2 in de WK-voorronde leerde andermaal dat de Red Flames ook alles geven tegen oppositie die in het echt nog minder voorstelt dan op papier. Roberto Martinez heeft het de Duivels geleerd, Ives Serneels de Flames. Ze verpulverden Albanië met 7-0. 

6 reacties

 • kristiaan bollaert

  1 maand geleden
  Top prestatie van red flames vrouwen voetbal verdiend meer bekendheid
 • Matthias Janssens

  1 maand geleden
  Vorige week dacht ik nog dat de meisjes van Belgie tegen de vrouwen van Polen aan het spelen waren, overal kwamen ze een stap tekort, geen tweede bal verovering, totdat de reserven van de bank kwamen, gisteren was het een genot om naar de snelheid van uitvoering, doorsteekpasjes , vechtlust , technische overmacht te kijken. Die 19 jarige Teurlings…elegant, technisch vernuft en doorzicht en ook nog een leider…. dat wordt een grote !!
 • michael verschroeven

  1 maand geleden
  Bravo! Mooie combinaties en het hadden er gerust nog meer kunnen zijn.
 • lieve rigo

  1 maand geleden
  ToiToiToi.
 • André Vermaelen

  1 maand geleden
  Succes ! Vrouwenvoetbal is de toekomst.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”
  Nieuwe volleybalcompetitie

  Al ruim een kwarteeuw Maaseik (15) of Roeselare (11) kampioen, maar daar komt VHL: “Tuerlinckx naar Leuven? Dat zal nooit lukken...”

  Vanavond start de nieuwe volleybalcompetitie met het vooruitgeschoven duel Gent - Menen. In het weekend volgen de anderen. De ongenaakbare top twee Maaseik (15 titels) en Roeselare (11) bewaken nu al 27 jaar hun dominantie. Maar... de nivellering bij de ‘uitdagers’ oogde nooit zo dreigend. Aalst komt weer sterk opzetten, Menen drukt door, Achel rukt op, maar dé spraakmakendste ‘move’ deed VH Leuven met de transfer van Hendrik Tuerlinckx (33), jaren het boegbeeld van meervoudig kampioen Roeselare.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.