Onze HLN-analisten blikken vooruit naar 2018: "Brazilië of Duitsland verslaan in de kwartfinale: dat is het minimum voor de Duivels" - "Ik denk dat Van der Haar wereldkampioen wordt"

Van Goffin over Hazard en Vandoorne tot Thiam: onze analisten fileren nu al het nieuwe sportjaar

Onze vier analisten: Marc Degryse, Marc Degryse, Filip Dewulf en Niels Albert.
Credit Sigfrid Eggers. Onze vier analisten: Marc Degryse, Marc Degryse, Filip Dewulf en Niels Albert.
Een grand slam winnen, dat is de nieuwe, grote uitdaging voor ­David Goffin. Kevin De Bruyne moet zegevieren in de Champions League en de Rode Duivels moeten Brazilië of Duitsland oprollen. Dan ligt de weg helemaal open om in Rusland wereldkampioen voetbal te worden. Oliver Naesen wordt nog beter dan Greg Van Avermaet en Nafi Thiam breekt het wereldrecord op de zevenkamp. Het sportjaar 2018, nu al voor u genadeloos gefileerd door onze vier sportanalisten Filip Dewulf (45), Niels Albert (31), Marc Degryse (52) en Tom Boonen (37).

Je hebt 3% van dit artikel gelezen
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Pedro Gonzalez

  Ja en Swings rijdt Kramer op anderhalve ronde (600 meter) op de 10.000 meter. En rijdt daarmee het wereldrecord van Ted-Jan Bloemen aan flarden.

 • Abdelmalik Malik

  Zelf B team van Duitsland wint tegen België,spelen een veel hoger tempo en heel efficiënt

 • Rudi Meulemeester

  Mr Mertens, volgens Markske was Lucas Biglia een overroepen, matige speler. Is kapitein geworden bij Lazio, versierde een lucratieve transfer nr Milan en is vaste waarde bij de Argentijnse nat ploeg. Tja. Orakelde als specialist dokter enkele maanden terug dat Kompany nooit meer zou spelen. Tja. Zijn commentaar tijdens de befaamde remontada van Barça kan ook tellen. En zo heb ik er wel nog een voorraad.

 • Geert De Decker

  Dus België, Duitsland en Brazilië zijn al zeker van de kwartfinale? Knap

 • Guido MERTENS

  Beste Rudi, ik heb Marc nog niet veel onzin weten uitkramen. Mat hem als trainer van de Rode Duivels zouden we misschien ooit eens iets kunnen bereiken. Om maar een voorbeeld te geven: Kevin De Bruyne heeft zijn beste matchen bij de Belgische ploeg gespeeld als E. Hazard er niet bij was....