.
Volledig scherm
PREMIUM
. © VTM/Photo News/Belga

Onze columnisten blikken laatste maal terug op de sportzomer: “Mentale druk is vanzelfsprekend. Het is topsport, geen chirokamp”

SportTom Boonen: “Wout van Aert is één van de meest complete renners die ik óóit heb weten fietsen.” Jan Mulder: “Roberto Martínez had eerder moeten ingrijpen.” Cédric Van Branteghem: “Fitness trackers zien wanneer een atleet slaapt, opstaat en de liefde bedrijft. Dat mogen we echt niet onderschatten.” Voor wie nu al heimwee heeft naar de sportzomer van 2021: de eigenwijze terugblik van drie topanalisten op de sportzomer van 2021.

2 reacties

  • wim rooyakkers

    2 maanden geleden
    Denk dat Tom bij Lotto een goede ploegleider zou zijn.
  • piet devlieger

    2 maanden geleden
    Beter kan het niet geformuleerd worden : Mentale druk is vanzelfsprekend. Het is topsport, geen chirokamp. De laatste 2 generaties zijn opgevoed met de mentaliteit dat ze niet voor het hoofd gestoten mogen worden - alles moet gemakkelijk gaan en iedereen is een winnaar. Dat zie je bvb aan de resultaten in het onderwijs : niet geslaagd, advocaat erbij. Alles op de schoot gebracht op een gouden schaaltje Indien niet dan krijgen ze psychische problemen. We hebben er zwakkelingen van gemaakt.