.
Volledig scherm
PREMIUM
. © AFP

Onze chef voetbal ziet dat Hazard weer meetelt in het internationale voetbal: “Als hij nú niet meer hervalt, dan zal hij vliégen, deze zomer”

Buitenlands voetbalZinédine Zidane zag een zeer goede Eden Hazard, net als de Spaanse media die vol lof waren over de partij van de Rode Duivel tegen Osasuna. Dat was lang geleden, stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. “Een opsteker. Voor Hazard én voor het welslagen van de Rode Duivels op het EK. Roberto Martínez rekent zich rijk.”

14 reacties

 • valee frans

  1 maand geleden
  het zal een korte vlucht worden ik geloof er niks van
 • Davy Meganck

  2 maanden geleden
  Gaat iedereen verbazen op het ek hij is uitgerust de rest niet.
 • staf marien

  2 maanden geleden
  Ja als grootverdiener in het voetbal telt hij zeker mee, de rest is nog wel even afwachten.
 • Fonz Ooms

  2 maanden geleden
  Zwak en egoistisch zoals steeds. Brengt niks bij in het spel van Real. Zal misschien wel eens een redelijke match spelen, maar gisteren was triestig. En dat hakje, was dat nu die grote actie ?
 • Ronny Popelier

  2 maanden geleden
  Kwam terug veelal tekort, teven# twee mooie open kansen gemist, verder weinig of niks gezien van Hazard. Zal zeker geen meerwaarde meer zijn voor de Rode Duivels, er lopen voor het ogenblik veel betere talenten op onze velden dan Hazard. Bobijntje is op denk ik. Goede koop van Real en dit als vervanger van Ronaldo die gem 70 goals maakte, en Hazard hoeveel??!!