PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal vraagt zich af wie dit Anderlecht nog begrijpt: “Dat heet ‘niet stabiel’ zijn”

RSC AnderlechtNiet te geloven. Anderlecht van 1-1 naar 7-2 in vijfenveertig minuten. Van een tragedie naar een blijspel. Moeten we nu victorie kraaien of temperen? Het Lotto Park zag het allerslechtste én het allerbeste van Anderlecht in één en dezelfde middag – dat heet ‘niet stabiel zijn’. Een verhaal van meer vragen dan antwoorden.

13 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Dat, beste Stephan, heet progressie! Anderlecht groeit elke week verder. De automatismen, tiktak patronen en looplijnen worden elke keer beter. Tegen Genk waren ze geenszins de mindere, maar het resultaat was slecht. Dat is nu eenmaal voetbal, de beste wint niet altijd of haalt niet altijd punten. Ditmaal waren ze de beste én haalden ze punten. Goed voor de supporters, paarse en neutrale, die komen om voetbal te zien. Trekken, vallen en lopen laten we aan anderen over met minder hoge eisen.
 • Dirk Demol

  1 maand geleden
  Wat is er tjdens de rust in de kleedkamers gebeurd ?
 • Roos Desreveaux

  1 maand geleden
  ik heb genoten van deze match, ik ben fcb supporter, de eerste helft was niks, maar de tweede helft was superbe, ja ze hebben daar hun spaghettinamiddag gehad, de supporters van anderlecht. Het was echt smullen!!
 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  Anderlecht heeft heel goed gespeeld. Daarmee uit. Blijf zo maar verder groeien. Van een FCB supporter.
 • jan boden

  1 maand geleden
  In onze competitie kan iedereen van iedereen winnen of verliezen. Gent wint met 6-1 van Brugge en verliest met 2-3 van Charleroi. Standard verliest met 4-0 op Union. Racing Genk wint gevleid met 1-0 van Anderlecht en speelt gelijk tegen Union. Dus moet men zich afvragen welke ploeg wel stabiel is in deze competitie. Na een spaghetti-avond heb je nog een mosselfestijn en een wafelenbak, je kiest maar.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.