BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze chef voetbal schrijft een brief aan Club Brugge na de historische kwalificatie: “Een diepe buiging”

CHAMPIONS LEAGUEClub Brugge schreef gisteravond in Madrid geschiedenis door zich te plaatsen voor de 1/8ste finales van de Champions League. En dat na vier wedstrijden. Ongeslagen en zonder tegengoal. Straf. Bijzonder straf. Onze chef voetbal brengt met een brief aan blauw-zwart gepast hulde.

15 reacties

 • Mick Huijs

  4 maanden geleden
  Het Ajax van 2022!
 • Marnix laureyns

  4 maanden geleden
  Een mooie prestatie van dit Club Brugge . Moge het nog een mooi vervolg aan breien .
 • Walter De Vuyst

  4 maanden geleden
  Om naar de volgende ronde te gaan moet men kunnen scoren en dat deed Club met brio , proficiat . Dat Atletico Madrid over de twee wedstrijden gezien technisch en voetballend veruit de betere ploeg was doet niets ter zake .
 • gaston bergmans

  4 maanden geleden
  toen RSCA doorging was dat ook door de zwakte van psv indertijd en niet vergeten in kiev verloren ze met 4-0 in manchester met 5-1 ze hadden toen ook geluk en dat moet er altijd een beetje zijn voor een belgische ploeg , en zeker nu waarin de financieele slagkracht oneerlijk verdeeld is maakt brugge het de rijke clubs meer dan lastig , 1 van die 3 gaat er nu sowieso uit plus nog 1 maaar de europa league , en brugge ze ploegden voort in de CL met trots en met de glimlach werklust en team spirit
 • Freddie HEREMANS

  4 maanden geleden
  Mooi! Prachtig! En fier dat we zijn. Toch 1 eerlijke kanttekening : aanvallend stelde Club zeer weinig voor en had het (weer) alle geluk van de wereld mits hard werken en standhouden. De voetballende glansprestatie van in Porto zal niet gauw herhaald kunnen worden. Dat was enig mooi! .
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. Van aangeboden drankje tot verkrachting met geweld in toiletten van nachtclub: details over beschuldigingen aan adres van Dani Alves lekken uit
  Play
  Buitenlands voetbal
  26

  Van aangeboden drankje tot verkrach­ting met geweld in toiletten van nachtclub: details over beschuldi­gin­gen aan adres van Dani Alves lekken uit

  Nu er steeds meer onthutsende details bekend raken over de vermeende aanranding van een 23-jarige vrouw in nachtclub Sutton in Barcelona door voetballer Dani Alves (39), keert zijn echtgenote Joana Sanz zich nu ook tegen de Braziliaan. Ze heeft alle foto’s van het koppel op haar Instagram verwijderd. Alves, die inmiddels een beruchte advocaat aan zijn verdediging heeft toegevoegd, riskeert volgens een gespecialiseerde advocate “vier tot twaalf jaar cel.”