Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Onze analisten blikken vooruit op 2021: “Bij Remco Evenepoel is het er soms over. Met zijn mond, bedoel ik”

Sport2021 moet het jaar van de hoop worden. Door het vaccin. Maar evengoed door de vooruitzichten op een sportjaar om u tegen te zeggen. Onze huisanalisten Marc Degryse, Tom Boonen, Filip Dewulf en Niels Albert keken in hun glazen bol. De Rode Duivels moeten oogsten op het EK, de Belgen gaan op medailleoogst op de Olympische Spelen, en wie weet wint Remco Evenepoel zijn eerste grote ronde. “Zijn ingesteldheid is goed. Maar soms is het eróver.”

12 reacties

 • Filip Jily

  3 weken geleden
  Lukaku is onze meest succesvolle spits ooit. En toch twijfelt de ganse wereld omdat het maar Inter en Italië is. Krijgt hij ooit nog de kans bij de top 5 of blijft hij te beperkt.
 • Marcel Wouters

  3 weken geleden
  Beste Marc, nu spreek jij je eigen tegen, jij weet best dat Lukaku technisch veel te kort komt, en dat heb jij vroeger al vastgesteld en als analyst uitgesproken. Dat hij vorderingen gemaakt heeft in Italië dat is wel zeker, hij is actiever in het samenspel, daar waar hij vroeger stond te wandelen, en gebruikt zijn beste eigenschap en dat is zijn fysieke kracht. Maar hij zal nooit een Ronaldo, Lewandowsky zijn, dat talent heeft hij niet.
 • Lies Van Malderen

  3 weken geleden
  Ongelooflijk. De vraag is: Waarom doet een analist zo’n uitspraak? Uit jaloezie en persoonlijke frustratie? Noemen ze zo iemand een analist? Remco is een uitmuntend sportman met een positieve mindset. Een voorbeeld voor velen.
 • Bram Hens

  3 weken geleden
  Eindelijk is een Belg die zich niet wegcijferen zal, voor de strijd begonnen is denk ik dan. Blijf zo bezig Remco
 • Marc Hellebaut

  3 weken geleden
  Evenepoel heeft volgens Boonen een te grote mond. Ik vind dat niet. Wat wel waar is dat Remco een grotere mond heeft dan Boonen verstand heeft
 1. De States, Guadeloupe en Zuid-Afrika: Belgische olympische medaillekandidaten zitten verspreid over hele wereld
  PREMIUM
  Olympische Spelen

  De States, Guadeloupe en Zuid-Afri­ka: Belgische olympische medaille­kan­di­da­ten zitten verspreid over hele wereld

  Terwijl de broers-Borlée al maanden aan het trainen zijn, zonder competities, komt Jonathan Sacoor (21) in de States intussen wel al aan sprinten toe. En Sacoor is niet de enige Belgische atleet die in het buitenland traint of buitenlandse stages plant. Ze zijn verspreid over alle continenten. Waar zitten ze? Welke quarantainemaatregelen zijn er bij een terugkeer en wanneer is hun eerstvolgende competitie? Een overzicht.
 1. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari
 2. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"