HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© HLN

Onze analisten blikken vooruit op 2021: “Bij Remco Evenepoel is het er soms over. Met zijn mond, bedoel ik”

Sport2021 moet het jaar van de hoop worden. Door het vaccin. Maar evengoed door de vooruitzichten op een sportjaar om u tegen te zeggen. Onze huisanalisten Marc Degryse, Tom Boonen, Filip Dewulf en Niels Albert keken in hun glazen bol. De Rode Duivels moeten oogsten op het EK, de Belgen gaan op medailleoogst op de Olympische Spelen, en wie weet wint Remco Evenepoel zijn eerste grote ronde. “Zijn ingesteldheid is goed. Maar soms is het eróver.”

12 reacties

 • Filip Joly

  2 jaar geleden
  Lukaku is onze meest succesvolle spits ooit. En toch twijfelt de ganse wereld omdat het maar Inter en Italië is. Krijgt hij ooit nog de kans bij de top 5 of blijft hij te beperkt.
 • Hugo Wouters

  2 jaar geleden
  Beste Marc, nu spreek jij je eigen tegen, jij weet best dat Lukaku technisch veel te kort komt, en dat heb jij vroeger al vastgesteld en als analyst uitgesproken. Dat hij vorderingen gemaakt heeft in Italië dat is wel zeker, hij is actiever in het samenspel, daar waar hij vroeger stond te wandelen, en gebruikt zijn beste eigenschap en dat is zijn fysieke kracht. Maar hij zal nooit een Ronaldo, Lewandowsky zijn, dat talent heeft hij niet.
 • Lies Van Malderen

  2 jaar geleden
  Ongelooflijk. De vraag is: Waarom doet een analist zo’n uitspraak? Uit jaloezie en persoonlijke frustratie? Noemen ze zo iemand een analist? Remco is een uitmuntend sportman met een positieve mindset. Een voorbeeld voor velen.
 • Bram Hens

  2 jaar geleden
  Eindelijk is een Belg die zich niet wegcijferen zal, voor de strijd begonnen is denk ik dan. Blijf zo bezig Remco
 • Marc Hellebaut

  2 jaar geleden
  Evenepoel heeft volgens Boonen een te grote mond. Ik vind dat niet. Wat wel waar is dat Remco een grotere mond heeft dan Boonen verstand heeft
 1. Furieuze Samuel Eto’o vertelt zijn kant van het verhaal na aanval op vlogger die vraagt naar omkoping: “Beschuldigingen zonder enig bewijs”
  Play
  WK voetbal
  14

  Furieuze Samuel Eto’o vertelt zijn kant van het verhaal na aanval op vlogger die vraagt naar omkoping: “Beschuldi­gin­gen zonder enig bewijs”

  Samuel Eto’o (41), voorzitter van de Kameroense voetbalbond en ambassadeur van het WK voetbal in Qatar, ging na de match tussen Brazilië en Zuid-Korea in de clinch met de Algerijnse vlogger Said Mamouni. De ex-topspits van Barcelona, Inter en Chelsea was woest en trapte de man neer met een kniestoot. Het slachtoffer deed achteraf vanop het politiebureau zijn verhaal. Hij vroeg Eto’o naar de gecontesteerde wedstrijd tussen Algerije en Kameroen, die besliste over WK-deelname. De Kameroener zelf kaderde zijn acties later op Twitter.