Thierry Henry en Thomas Vermaelen.
Volledig scherm
Thierry Henry en Thomas Vermaelen. © BELGA

“Onwaarschijnlijk veel respect voor Thierry”: Henry geen assistent meer bij de Rode Duivels, eerstdaags gesprek met Vermaelen

Voor Thomas Vermaelen wordt een functie gezocht, maar Thierry Henry zal al zeker geen deel uitmaken van de staf van de nieuwe bondscoach Domenico Tedesco. Dat zei CEO Peter Bossaert op de persconferentie waarbij Tedesco werd voorgesteld. “Thierry heeft met ons gesproken over zijn ideeën en we hadden hem graag, maar hij zal geen assistent meer zijn. We waarderen hem wel enorm.”

12 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Henry was een topspeler in aanvallende ploegen en ook onder toptrainers gespeeld . Nu een onbekende trainer die veel met de computer bezig is , maar zullen al die tactische spelletjes wel te begrijpen zijn door de spelers ? Jan Mulder zegt , het moet een spelletje blijven en aantrekkelijk zijn . Zie WK veldrijden .
 • Roger De Win

  2 maanden geleden
  Als het hem om geld te doen was meneer swaegers, waarom heeft hij zijn salaris dan doorgestort naar goede doelen?
 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Nooit begrepen wat die bij de Belgische nationale ploeg is komen doen, blijft mij een raadsel . Volgens mij begint het met een G en het eindigt op LD!
 • william De Ruyck

  2 maanden geleden
  Spijtig! Een bekwaam en vriendelijk man ! Het komt wel goed !
 • willem merken

  2 maanden geleden
  Met respect koop je geen brood.
 1. Hoe bikepacken, verkleedfeestjes en keihard trainen leidde tot ongezien voorjaar voor SD Worx: “Soms lachen we ook wel eens met al die overwinningen”

  Hoe bikepacken, verkleed­feest­jes en keihard trainen leidde tot ongezien voorjaar voor SD Worx: “Soms lachen we ook wel eens met al die overwinnin­gen”

  Hun slagzin is ‘We spark succes’, en laat dat nu net zijn wat SD Worx al een heel voorjaar doet. Ze rijden van de ene naar de andere overwinning en laten de rest haast met lege handen achter. Wat doet de ploeg van het voorjaar dan zoveel beter dan de andere teams? “Er wordt heel wat afgelachen, maar er heerst ook enorm veel discipline.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Cercle Brugge houdt zijn kansen op de Europe play-offs gaaf na een oververdiende 2-0-zege tegen een erg matig KV Kortrijk
  2

  Cercle Brugge houdt zijn kansen op de Europe play-offs gaaf na een overver­dien­de 2-0-zege tegen een erg matig KV Kortrijk

  De strijd om de achtste plaats blijft ongemeen spannend. Cercle Brugge klimt door een al bij al vrij makkelijke overwinning tegen een onkennelijk KV Kortrijk opnieuw over Anderlecht en Charleroi naar de ‘pole position’ voor het laatste ticket in de Europe play-offs. Anderlecht speelt morgen op Eupen, Charleroi vanavond in Westerlo. Somers opende de score voor Cercle en Ayase Ueda legde vanop elf meter de eindscore nog voor de pauze vast. De Japanner nadert in de topschuttersstand tot op één treffer van Vincent Janssen, Hugo Cuypers en Paul Onuachu. KV Kortrijk is nog steeds niet helemaal gered.