REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Rapid Wien RWI
0
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • Paul Onuachu Goal 90'+2'

Onuachu verlost Genk! Nigeriaan trapt Genk in toegevoegde tijd voorbij Rapid Wien

Europa LeagueRacing Genk trapt de Europa League-campagne af met een overwinning tegen Rapid Wien. Na een teleurstellende eerste helft maakten de Limburgers meer aanspraak op de zege in de tweede. Lang leken ze af te stevenen op een gelijkspel, maar Paul Onuachu scoorde in de extra tijd de bevrijdende 0-1. Ook Gent won met het kleinste verschil in de Conference League.

10 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Met heel veel geluk gewonnen ...🙄 Maar goed 3 punten buitenshuis is mooi meegenomen eh ! Nu thuis volgende matche winnen Succes verder voor al onze ploegen Europees 👍
 • Hugo Wouters

  3 maanden geleden
  Het is wel de volle verdienste van ITO dat Genk kon winnen. Hoe deze jongen zelfs voor de volle 100 % mee kwam verdedigen. En dan nog zorgen na met een prachtige beweging zijn tegenstander te hebben uitgeschakeld, een perfecte voorzet geven waar Onuachu het winnend doelpunt kan scoren. Dat is trouwens zijn taak als spits.
 • Dirk Willems

  3 maanden geleden
  Verdiende overwinning. De spelers van Rapid Wenen waren precies acteurs in vallen en uitlokken van overtredingen. Goed dat scheidsrechter het in het snuitje had en vele Rapid spelers terrecht een gele kaart gaf. De comedianten zullen in Genk niet veel komen halen. .
 • Dany Herman

  3 maanden geleden
  Het beste moment om te scoren, tegenstander ligt dan in de touwen
 • Rik Cappelle

  3 maanden geleden
  Wat een snertmatch maar toch mooi die 3 pt voor Genk. Proficiat.
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.