REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Rapid Wien RWI
0
EINDE
1
KRC Genk GNK
 • Paul Onuachu Goal 90'+2'

Onuachu verlost Genk! Nigeriaan trapt Genk in toegevoegde tijd voorbij Rapid Wien

Europa LeagueRacing Genk trapt de Europa League-campagne af met een overwinning tegen Rapid Wien. Na een teleurstellende eerste helft maakten de Limburgers meer aanspraak op de zege in de tweede. Lang leken ze af te stevenen op een gelijkspel, maar Paul Onuachu scoorde in de extra tijd de bevrijdende 0-1. Ook Gent won met het kleinste verschil in de Conference League.

10 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Met heel veel geluk gewonnen ...🙄 Maar goed 3 punten buitenshuis is mooi meegenomen eh ! Nu thuis volgende matche winnen Succes verder voor al onze ploegen Europees 👍
 • Hugo Wouters

  1 maand geleden
  Het is wel de volle verdienste van ITO dat Genk kon winnen. Hoe deze jongen zelfs voor de volle 100 % mee kwam verdedigen. En dan nog zorgen na met een prachtige beweging zijn tegenstander te hebben uitgeschakeld, een perfecte voorzet geven waar Onuachu het winnend doelpunt kan scoren. Dat is trouwens zijn taak als spits.
 • Dirk Willems

  1 maand geleden
  Verdiende overwinning. De spelers van Rapid Wenen waren precies acteurs in vallen en uitlokken van overtredingen. Goed dat scheidsrechter het in het snuitje had en vele Rapid spelers terrecht een gele kaart gaf. De comedianten zullen in Genk niet veel komen halen. .
 • Dany Herman

  1 maand geleden
  Het beste moment om te scoren, tegenstander ligt dan in de touwen
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  Wat een snertmatch maar toch mooi die 3 pt voor Genk. Proficiat.
 1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.
 2. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”