BELGA
Volledig scherm
© BELGA
STVV STV
1
EINDE
2
KRC Genk GNK
 • 45'+3' Goal Yuma Suzuki
 • Joseph Paintsil Goal 73'
 • Paul Onuachu Goal 83'

Onuachu is andermaal van goudwaarde voor Racing Genk: de troepen van John van den Brom winnen de Limburgse derby met 1-2

Jupiler Pro LeagueRacing Genk viert na de Limburgse derby. Met een veredeld B-elftal kwamen de jongens van Van den Brom wel eerst op achterstand, maar dankzij invallers Paintsil en Onuachu keerden ze die situatie nog helemaal om. STVV blijft met lege handen achter.

3 reacties

 • Luc Van Speybrouck

  4 weken geleden
  STVV verdiende meer. Genk kaapt alweer op een diefje de 3 punten weg
 • jean panis

  4 weken geleden
  Over verdiend , proficiat Racing
 • eddy ceulemans

  4 weken geleden
  Goe gedaan Van den Brom. Roteer maar veel jongen, de kampioen zal rap bekend zijn. Het is NIET op STVV dat je jouw beste spelers moet laten rusten. Bedankt om mijn pronostiek naar de maan te helpen. Rust maar goed uit vannacht.
 1. Biles en co eisen ontslag Amerikaans olympisch bestuur: “Ze zijn niet bereid om de chronische problemen rond misbruik aan te pakken”
  Play
  Meer sport

  Biles en co eisen ontslag Amerikaans olympisch bestuur: “Ze zijn niet bereid om de chronische problemen rond misbruik aan te pakken”

  Totaal fout aangepakt, vinden ze. Simone Biles (24) en drie andere Amerikaanse topturnsters vragen het vertrek van het hele bestuur van het Amerikaans olympisch en paralympisch comité (USOPC) in de nasleep van het misbruikschandaal rond teamdokter Larry Nassar. “De acties van de Raad van Bestuur tonen aan dat ze niet bereid zijn om de chronische problemen rond misbruik aan te pakken”, klinkt het.