Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Twee onvoldoendes bij Standard, één uitblinker bij Anderlecht met 7/10

Belgisch voetbalAnderlecht won met het kleinste verschil de topper tegen Standard: 0-1. In ons rapport twee buizen bij de Rouches en één uitblinker bij RSCA die als een raket startte aan de partij. 

9 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Hoe kunt ge met een 7 een uitblinker zijn ...🙄...? En de echte uitblinker was de heer laforge ...
 • Hendrik Peetersen

  1 maand geleden
  De uitblinker bij Anderlecht was de scheidsrechter ?
 • Jacques Hillaert

  1 maand geleden
  Toch , ik heb het gevoel dat er geen progressie meer is bij Verschaeren, aannemen en steds dezelfde piruette maken , weg van de tegenstander, hij brengt weinig gevaar en qua gestalte is het ook maar zo en zo, neen, dan heb ik nog liever een type Benson bij Antwerp die brengt steeds wat extra en heeft ook een kleine gestalte
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  45' op niveau tegen 10 man en dan de 2de helft geen leer meer geraakt en na een uur vervangen maar toch wel genoeg voor een 7. Zo wordt ge Rode Duivel via de pers en de coach want er moet gelijk hoe geld in het laadje komen.
 • Michel Wanquet

  1 maand geleden
  Heeft de verslaggever de wedstrijd wel gezien? Aan beide kanten liepen er jongens die een veel betere score verdienden.
 1. Gianni Meersman analyseert de start van het veldritseizoen en kijkt vooruit : “Als iemand de grote drie kan kloppen, is het Eli Iserbyt”
  Gouden Cross
  7

  Gianni Meersman analyseert de start van het veldritsei­zoen en kijkt vooruit : “Als iemand de grote drie kan kloppen, is het Eli Iserbyt”

  Gianni Meersman was tot eind vorig seizoen ploegleider bij Pauwels Sauzen-Bingoal. Dit jaar is hij minder in het veld te zien, omdat Meersman koos voor een avontuur als ploegleider bij Alpecin-Fenix. Bij de ploeg van de gebroeders Roodhooft is hij actief op de weg, maar hij volgt het veldritwereldje nog op de voet. Meersman geeft in een interview extra tips voor jouw Gouden Cross-ploeg.
 2. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  4

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.