Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS EK-RAPPORT. Twee Rode Duivels gebuisd, één uitschieter met een 8/10

Rode DuivelsDe Rode Duivels zijn uitgeschakeld op het EK. Hoe hebben ze gepresteerd? Wij gaven ze een punt op tien. Twee spelers kregen een onvoldoende. De hoogste score is een 8/10 voor een Duivel die ons tegen Denemarken van een nederlaag behoedde.

87 reacties

 • Philippe Lannoo

  3 maanden geleden
  Typisch Belgische reacties. Als ik deze zo lees is er niets goeds aan het ganse Belgische team en/of staf. Ik ben trots Belg te zijn, op het Belgische team en zijn ganse entourage. Als wij eens allemaal achter de ploeg zouden staan, in plaats van de kritiek met bakken uit te strooien, zou het misschien wel eens anders kunnen zijn. Wij staan 1ste in de wereld ranking en zouden daar trots moeten op zijn. Ik ben het in elk geval.
 • Hedwig Beernaert

  3 maanden geleden
  De match Italië - Spanje heeft aangetoond dat België nog veel te leren heeft en niet als team de kwaliteit heeft om als 1ste op de wereld ranking te staan.
 • rudy de clerck

  3 maanden geleden
  Lukaku 0/10. twee gemiste doelpunten , 3 km gewandeld pfffffff
 • Jos Van De Plas

  3 maanden geleden
  Een vaststelling, landen die de finale naderen van dit EK spelen niet alleen met de benen en het hoofd maar voluit met hun hart. De Belgen daarentegen spelen met hun bankrekening in hun achterhoofd.
 • lucette De Baets

  3 maanden geleden
  wanneer gaan ze eens wakker worden bij de voetbalbond. Hoe lang gaan ze nog doorgaan met een trainer die neerkijkt op onze competitie; Men moet in het buitenland spelen om in aanmerking te komen voor deze papieren ploeg. onze tweevoudige gouden schoen heeft in deze vier wedstrijden slechts een paar minuten gekregen ; Wat een vriendjespolitiek. Men moet ook dringend ons volkslied leren en tonen dat men van ons landje houdt
 1. Onze chef voetbal hoopt dat bondscoach Martínez nu durft doorselecteren naar Qatar: “De eliminatie komt niet als een volslagen verrassing, toch?”
  PREMIUM
  Rode Duivels

  Onze chef voetbal hoopt dat bondscoach Martínez nu durft doorselec­te­ren naar Qatar: “De eliminatie komt niet als een volslagen verrassing, toch?”

  Loopt onze Gouden Generatie van de Rode Duivels nu écht op z'n einde, na de nederlaag tegen Italië? Voor onze chef voetbal lijdt dat nog weinig twijfel. Met het oog op het WK in Qatar is er nood aan een frisse wind. De vraag stelt zich of bondscoach Roberto Martínez enkele van zijn trouwe strijders durft loslaten.