AFP
Volledig scherm
© AFP

Ongeziene taferelen: wedstrijd tegen Argentinië gestaakt nadat officials veld oplopen om 4 spelers in quarantai­ne te plaatsen - FIFA betreurt incident

UPDATEOpschudding tijdens Brazilië-Argentinië. Terwijl de WK-kwalificatiewedstrijd aan de gang was, kwamen officials van de Braziliaanse gezondheidsautoriteiten om vier Argentijnse spelers in quarantaine te plaatsen. De match werd eerst stilgelegd, maar is nu ook definitief gestaakt. De Argentijnen zijn inmiddels weer naar hun thuisland gevlogen.

29 reacties

 • Paul De Mol

  1 maand geleden
  Het veld oplopen? Dat kost die gasten een serieuze boete en minstens vijf jaar stadionverbod. Ja toch?
 • Thomas Vandevelde

  1 maand geleden
  Wil nog wel eens een voetballer aan covid zien sterven, of eender welke sportman. De meeste gezonde mensen onder ons hebben waarschijnlijk al covid gehad zonder symptomen. Er zijn genoeg voorbeelden van atleten en het is ook daarom dat jonge/gezonde mensen pas later uitgenodigd worden voor vaccinatie of kinderen onder de 12 geen mondmasker moeten dragen.
 • Johan Aerts

  1 maand geleden
  Bolsonaro zegt corona hoe corona waar corona. Dit soort van toestanden krijg le als een president van een land helemaal kierewiet is.
 • bart samyn

  1 maand geleden
  Gewoon opgezet spel van diene zotte president om Argentinie een loer te draaien. Zelf trekt hij zich niets aan van maatregelen voor zijn bevolking, zelf minimaliseert hij COVID. En nu zet hij plots zijn functionarissen in gang voor controle. Dit is willen tonen aan de wereld, ik ben de leider en kijk eens wat ik durf.
 • Patrick Van den bemt

  1 maand geleden
  Het wedstrijdblad wordt al lang voor de match kenbaar gemaakt. Ze hadden op dat moment actie kunnen ondernemen, de spelers voor de opwarming zelfs kunnen afzonderen, dan had de wedstrijd kunnen starten met correcte opstelling en was ze uitgespeeld. Dit is gewoon een circus van Brazilië om Argentinië een toer te lappen. Dit had dus anders aangepakt moeten worden, uiteraard waren de 4 spelers in overtreding en verdienen een straf.
 1. Club Brugge vreest verkeersdrukte en spoort fans aan tijdig te vertrekken
  Champions League
  4

  Club Brugge vreest verkeers­druk­te en spoort fans aan tijdig te vertrekken

  Door de vele wegenwerken dreigt grote verkeersdrukte in de aanloop van het Champions League-duel Club Brugge - Manchester City. Blauw-zwart spoort de fans bijgevolg aan tijdig naar het stadion te vertrekken. Op diverse toegangswegen naar Brugge en het Jan Breydelstadion zijn werken aan de gang. Dat is zo langs de E40 te Aalter en langs de E403 te lichtervelde. En ook op de N31/Expressweg in de buurt van het stadion moeten alle wagens over één rijvak in de richting van de kust. Bovendien wordt de wedstrijd ook om 18u45 afgetrapt, wat alvast niet helpt voor een vlotte rit richting het stadion.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?