AFP
Volledig scherm
© AFP

Ongeziene taferelen: wedstrijd tegen Argentinië gestaakt nadat officials veld oplopen om 4 spelers in quarantai­ne te plaatsen - FIFA betreurt incident

UPDATEOpschudding tijdens Brazilië-Argentinië. Terwijl de WK-kwalificatiewedstrijd aan de gang was, kwamen officials van de Braziliaanse gezondheidsautoriteiten om vier Argentijnse spelers in quarantaine te plaatsen. De match werd eerst stilgelegd, maar is nu ook definitief gestaakt. De Argentijnen zijn inmiddels weer naar hun thuisland gevlogen.

29 reacties

 • Paul De Mol

  3 maanden geleden
  Het veld oplopen? Dat kost die gasten een serieuze boete en minstens vijf jaar stadionverbod. Ja toch?
 • Thomas Vandevelde

  3 maanden geleden
  Wil nog wel eens een voetballer aan covid zien sterven, of eender welke sportman. De meeste gezonde mensen onder ons hebben waarschijnlijk al covid gehad zonder symptomen. Er zijn genoeg voorbeelden van atleten en het is ook daarom dat jonge/gezonde mensen pas later uitgenodigd worden voor vaccinatie of kinderen onder de 12 geen mondmasker moeten dragen.
 • Johan Aerts

  3 maanden geleden
  Bolsonaro zegt corona hoe corona waar corona. Dit soort van toestanden krijg le als een president van een land helemaal kierewiet is.
 • bart samyn

  3 maanden geleden
  Gewoon opgezet spel van diene zotte president om Argentinie een loer te draaien. Zelf trekt hij zich niets aan van maatregelen voor zijn bevolking, zelf minimaliseert hij COVID. En nu zet hij plots zijn functionarissen in gang voor controle. Dit is willen tonen aan de wereld, ik ben de leider en kijk eens wat ik durf.
 • Patrick Van den bemt

  3 maanden geleden
  Het wedstrijdblad wordt al lang voor de match kenbaar gemaakt. Ze hadden op dat moment actie kunnen ondernemen, de spelers voor de opwarming zelfs kunnen afzonderen, dan had de wedstrijd kunnen starten met correcte opstelling en was ze uitgespeeld. Dit is gewoon een circus van Brazilië om Argentinië een toer te lappen. Dit had dus anders aangepakt moeten worden, uiteraard waren de 4 spelers in overtreding en verdienen een straf.
 1. KOERS KORT. Kern van Lotto-Soudal voor 2022 is rond: Cedric Beullens (24) tekent voor twee jaar
  Koers kort
  2

  KOERS KORT. Kern van Lot­to-Soud­al voor 2022 is rond: Cedric Beullens (24) tekent voor twee jaar

  De 24-jarige Belg Cedric Beullens heeft een tweejarige overeenkomst bij Lotto-Soudal ondertekend. Daarmee maakt het Belgische WorldTeam zijn kern voor komend seizoen compleet. Beullens reed twee jaar in dienst van Sport Vlaanderen-Baloise. “Eerlijk gezegd is het nog niet volledig doorgedrongen dat ik volgend seizoen de kleuren van Lotto-Soudal zal verdedigen, maar uiteraard ben ik enorm blij met deze transfer”, reageert Beullens. “Na twee mooie jaren bij Sport Vlaanderen-Baloise is dit de goede stap in mijn carrière om mezelf verder te ontwikkelen. Waarom de keuze voor Lotto Soudal? Het Belgische team heeft een mooi project, een goede omkadering en ik zal er omringd zijn door heel wat jongeren en ervaren renners. Daarnaast krijg ik de kans mijn steentje bij te dragen tijdens de voorjaarsklassiekers, waarin ik echt verder wil evolueren.”
 2. Biostatisticus Geert Molenberghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalstadions wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”
  Play
  Sport
  27

  Biostatis­ti­cus Geert Molen­berghs vindt het niet verstandig dat volle voetbalsta­di­ons wel nog gewoon kunnen: “Een anomalie”

  De profvoetbalclubs en hun supporters haalden opgelucht adem. De veldritorganisatoren en de wielerfans ook. De stadionpoorten of modderweides moeten niet toe. De volle capaciteit blijft zelfs toegelaten. Een beslissing die niet meteen in de lijn der verwachtingen lag en lang niet iedereen heeft er begrip voor. Biostatisticus Geert Molenberghs spreekt van “een anomalie”.