Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Italië ITA
2
EINDE
1
België BEL
 • 46' Goal Nicolò Barella
 • 65' Goal Domenico Berardi
 • Charles De Ketelaere Goal 86'

Ondanks goal De Ketelaere, zit álles tegen in deze Final Four: Rode Duivels ook tegen Italië onderuit

Rode DuivelsHet moest het toernooi worden van het eerherstel na dat teleurstellende EK, maar na Frankrijk ging het ook tegen Italië mis. Minder pijnlijk dan donderdag, maar daarom niet minder ontluisterend. Al moet gezegd dat er werkelijk niéts meezat. Lichtpuntje: de goal van De Ketelaere (2-1). Maar toch: snel vergeten, deze ‘Final Four’ van de Nations League. Eén troost: een bronzen verliezersmedaille hoeft niet opgehaald. Later op de avond pakte Frankrijk het goud na 2-1-winst tegen Spanje.

270 reacties

 • Guy Van Becelaere

  2 maanden geleden
  Spanje speelde de finale , met verjongde ploeg !! Hallo Martinez geef de jongeren een kans om zich te bewijzen , want de kleine finale was een uitgelezen kans om te experimenteren !! En de Belgen kunnen hunne voet nog niet naast de grotere voetbal landen zetten te weinig kwaliteit , en met Vincent ook nooit een prijs gepakt en de rest is vijgen na Pasen !!
 • Danny gaethofs

  2 maanden geleden
  gezien waarom vanaken nog altijd in belgie speelt?
 • luc caels

  2 maanden geleden
  Patrick de Bock, blijkbaar volg je ze wel, anders kon je nu geen commentaar geven.
 • Matthias Janssens

  2 maanden geleden
  Oke we zijn maar vierde op vier geworden maar het zat hem uiteindelijk toch maar in de details, italie, spanje, frankrijk waren toch amper maar wat beter dan wij, het is een grote ontgoocheling maar wij kunnen zelfs met een team dat teveel spelers heeft die niet in vormzijn, onze voet naast die landen zetten, het waren penaltyfases die het verschil maakten, niet door technische of tactische tekortkomingen, dus kop omhoog en we gaan er terug voor
 • Steven Avonts

  2 maanden geleden
  De realiteit is dat België gewoon pottenstampers zijn! Tegen de kleine mannetjes lukt het nog net, maar tegen de toppers noppes! Ik hoop dat de gekte over dit team nu eindelijk stopt.