Wout van Aert en Olivier Girault.
Volledig scherm
Wout van Aert en Olivier Girault. © PhotoNews/RMC

“Om een ster te zijn, is er meer nodig”: uitspraken over Wout van Aert in Franse talkshow doen wenkbrauwen fronsen, ook in het peloton

Tour de France“Wout van Aert is geen ster, daarvoor moet je winnen.” Die uitspraak over de huidige gele trui van de Tour de France levert de Franse analist Olivier Girault flink wat kritiek op. Zelfs profrenner Julien Bernard (Trek-Segafredo) mengt zich in de discussie op social media.

120 reacties

 • René Van Halen

  1 maand geleden
  Deze handballer heeft helaas gelijk. Van Aert is een steengoed renner zonder palmares.
 • Danny Steritmis

  1 maand geleden
  Frans gezever,Wout Van Aert,heeft bewust voor een ploeg gekozen die hem de vrijheid geeft om zijn wedstrijden te selecteren en vooral hem de mogelijkheid geeft om tijd te maken voor zijn familie,daarmee is hij misschien minder « kannibaal,absolute ster.. »voor sommigen,toch is hij de compleetste renner in het peloton en draagt hij de gele trui,als hij geen ster is wat zijn al die anderen dan?
 • Dirk Marcelis

  1 maand geleden
  Alstublieft meneer de Girault(wie?) van niets
 • berlinde gosselin

  1 maand geleden
  Nu 5 juli, zullen we onze vriend niet horen.
 • Aldo Joris

  1 maand geleden
  Oeps foutje mnr Girault onze Wout is groot
 1. Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”
  Play

  Franse analisten hakken nu al in op ‘dikke nekken’ van Rode Duivels: “Belgen gaan snel terug thuis zijn om frieten te eten”

  De Rode Duivels hebben nog maar één match gespeeld op dit EK, maar het eerste mediatieke relletje met de Fransen is al een feit. Analisten van L’Equipe konden in hun talkshow ‘s avonds een uitspraak van Thomas Meunier maar erg matig appreciëren. Onze rechterflankspeler had na de 3-0 tegen de Russen gewoon gezegd dat het bijzonder moeilijk zou worden om dit België te kloppen. In de show luidt het eensluidend dat de Belgen nu al een dikke nek hebben. Bekijk hierboven wat ze juist te vertellen hadden.
 2. Gemiddelde hypotheekrente bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?
  Spaargids.be

  Gemiddelde hypotheek­ren­te bedraagt al 2,48%: kan je je tarief nu vastleggen om verdere stijging te slim af te zijn?

  De rentevoeten voor woonleningen zitten de laatste maanden stevig in de lift. En nu de Europese Centrale Bank beslist heeft om voor het eerst in 11 jaar tijd de rente te verhogen, lijkt er ook geen beterschap op komst. Is het dan een goed idee om nu nog snel een lening vast te leggen en nadien pas een woning te kopen? Spaargids.be onderzoekt de mogelijkheden.