Trainer Marc Brys in gesprek met Siebe Schrijvers.
Volledig scherm
Trainer Marc Brys in gesprek met Siebe Schrijvers. © Photo News

OHL vertrekt op stage naar Nederland: “Punt op Club was alvast goede aanzet”

Voetbal 1AOHL is op stage vertrokken naar het Nederlandse Venlo. Met een punt tegen Club Brugge in het achterhoofd zal het er een pak gemoedelijker aan toe gaan, ondanks die 8 op 27.

 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 1. De burn-out van Liverpool uitgelegd: als zelfs trainer Jürgen Klopp op de verkeerde schiet...
  PREMIUM
  Premier League

  De burn-out van Liverpool uitgelegd: als zelfs trainer Jürgen Klopp op de verkeerde schiet...

  Jürgen Klopp is prikkelbaar. Zijn elftal oogt lichamelijk en geestelijk uitgeput. Zijn verdedigers worstelen met hun focus. Nederlagen in de Premier League stapelen zich op. Liverpool FC vertoont alle symptomen van een burn-out. In de zoektocht naar de oorzaak voor die overspanning wordt een onderwerp best gemeden: ‘Don’t mention the doppelgänger’. Of hoe verhalen over de ‘dubbelganger’ van Klopp voor commotie zorgen.