BELGA
Volledig scherm
© BELGA
OH Leuven OHL
0
EINDE
0
Beerschot BEE

OHL laat de kansen liggen in kelderduel tegen Beerschot, beide clubs schieten weinig op met scoreloos gelijkspel

Jupiler Pro LeagueDe kelderkraker tussen OHL en Beerschot blijft onbeslist. Na een resem kansen liet vooral de thuisploeg de overwinning liggen, het bleef 0-0. Beerschot verdubbelt zijn puntentotaal en komt op twee punten, OHL speelt al voor de zesde keer gelijk.

1 reactie

 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  "Kelderkraker".. Schoon woord. Veelbetekenend zonder oneerbiedig te zijn. Eindelijk knap en origineel. Voor een klein moment voelde ik me weer Belg. Ik zou er veel voor over hebben om 40 jaar terug in de tijd geknald te worden en nog eens de atmosfeer van Belgische lucht te genieten. Waarachtig dank u. Kelderkraker.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.