Photo News
Volledig scherm
© Photo News
0
EINDE
2
 • Patrik Schick 42' 52'

Nu al doelpunt van het toernooi? Uitblinker Schick loodst Tsjechië met wereldgoal voorbij Schotland

EK voetbalRomelu Lukaku is niet langer alleen topschutter op dit EK. Patrick Schick loodste Tsjechië met twee treffers, waaronder een wereldgoal, voorbij Schotland. Nu al hét doelpunt van het toernooi?

5 reacties

 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Chique gedaan van Schick!
 • raf peeters

  2 maanden geleden
  Knappe goal ,je moet eerst toch maar eens nadoen op die eigenste moment.
 • Dave Janssens

  2 maanden geleden
  Joeri Mulder zei over de moeilijkheidsgraad dat je het moet gezien hebben en dat is het halve werk. Dan moet je die bal natuurlijk nog met de juiste kracht, richting en voeling trappen natuurlijk maar Mulder heeft gelijk, al zou ik meteen geantwoord hebben er prat op te gaan dat die spits lang voor die fase had gezien dat de doelman wel héél ver uit zijn doel stond. Je moet een blinde zijn om dat niet gezien te hebben en bij een spits blijft zoiets in het achterhoofd zitten al 'opportuniteit'.
 • Erik Audenaert

  2 maanden geleden
  Dit zijn goals die hij niet meer maakt , ook al mag die dat nog honderd keer proberen .
 • Joris Vanderaert

  2 maanden geleden
  Amai na een halve speeldag is de man van het toernooi al gekend (Kjaer) en de goal van het EK is ook al bekend. Superlatieven zijn fijn, maar laat ons toch nog de rest van het EK afwachten. Trouwens dit is en mooie goal, maar vooral een fout van de keeper. Die van Oekraïne tegen Nederland in de winkelhaak vond ik spectaculairder.