LeBron James.
Volledig scherm
LeBron James. © AFP

Nog steeds de absolute grootverdiener en altijd op zoek naar nieuwe mijlpalen: de onstilbare honger van LeBron James

NBAGiannis Antetokounmpo of Luka Doncic willen graag aan z’n stoelpoten zagen. Kyrie Irving loopt als antivaxer even met de meeste aandacht weg, maar LeBron James is en blijft de maat der dingen bij de start van het 75ste jubileumseizoen in de NBA. Straks is ie op zijn 37ste alwéér op zoek naar een nieuw streepje basketbalgeschiedenis.

2 reacties

 • Hervé Vanbilsen

  2 maanden geleden
  Wat ook mag gezegd worden als basketbal liefhebber en al van in de jaren 90 het Jordan tijdperk uit mijn jeugd. Dat veel NBA spelers ook veel aan goede doelen geven. Oa. NBA Cares for Charity. En individueel voor in de steden waarvan de verschillende spelers komen. Voor scholen, accomodaties, netwerken enz...De NBA doet veel meer dan in de rijke voetbalwereld...
 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  James is een klasse speler en in mijn ogen de 3de beste aller tijden, na Kobe en Jordan. Maar de records heeft hij te danken aan zijn lange loopbaan en het extreem verzorgen en laten verzorgen van zijn lichaam, mede door technologie die destijds nog niet voor handen was en natuurlijk ook zijn uitzonderlijk talent.
 1. “Beste gevoel ooit aan snookertafel”: fenomenale Luca Brecel staat in finale van het prestigieuze UK Championship
  Play
  Snooker
  55

  “Beste gevoel ooit aan snookerta­fel”: fenomenale Luca Brecel staat in finale van het prestigieu­ze UK Champions­hip

  Niet te stoppen. Luca Brecel (26) staat in de finale van het prestigieuze UK Championship snooker, een van de drie belangrijkste rankingtoernooien van het seizoen. De ‘Belgian Bullet’, het nummer 40, versloeg de Engelsman Kyren Wilson (WS-5) met 4-6. Brecel imponeert al een hele week in York en neemt het morgen in de finale op tegen Zhao Xintong (WS-26). “Ik was zo nerveus. Ik kon alleen maar denken aan de finale. Ik kon deze nacht amper slapen”, vertelde Brecel achteraf.