The Next Gen: generatie 2004.
Volledig scherm
PREMIUM
The Next Gen: generatie 2004. © Photonews/HLN

NEXT GEN. “Hij is één speler op een miljoen”: City-speler Roméo Lavia leidt sterke Belgische generatie 2004, met onder anderen ook Diawara en Dwomoh

belgisch voetbalRoméo Lavia schoot als een komeet naar de top. Het supertalent speelde al aan de zijde van ene Kevin De Bruyne bij Manchester City, maar hoe vergaat het de andere talenten uit onze ‘Next Gen’-generatie 2004? Wie loste de verwachtingen in en wie bleef wat hangen? Van Mario Stroeykens over Pierre Dwomoh tot Sékou Diawara: ontdek in deze tweede aflevering de grootste 17-jarige Belgische talenten.

3 reacties

 • Randy Vertessen

  1 maand geleden
  Weer van die talenten waar niks van in huis komt waarschijnlijk
 • Patrick Souffriau

  1 maand geleden
  Ze worden nu al als goden aanzien en hebben nog niets bewezen in onze maatschappij ongelooflijk
 • ROB VAN DER LINDEN

  1 maand geleden
  Kamiel is geen middenvelder maar een centrale verdediger. De zin over het grote volume klopt wel ;)
 1. En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezemvriend Verschaeren in de basis terwijl hij aftrap geeft
  RSC Anderlecht
  2

  En of Evenepoel dat ‘geregeld’ heeft: boezem­vriend Verschae­ren in de basis terwijl hij aftrap geeft

  Mooi moment in het Lotto Park bij de aftrap. Die werd gegeven door Remco Evenepoel (21), die als tiener voor Anderlecht speelde en er toen een goeie vriendschapsband op na hield met Yari Verschaeren (20). Alleen mag die laatste niet altijd even veel spelen onder Kompany, die zeker met zijn voorlinie graag roteert. In een uniek dubbelinterview tussen Evenepoel en Verschaeren zei de wielertopper echter tegen Verschaeren dat hij zich geen zorgen moest maken wat betreft zondag tegen Zulte Waregem. “Ik regel dat wel”, aldus Evenepoel. En jawel, in de basis tegen Zulte Waregem: Yari Verschaeren.