The Next Gen: generatie 2004.
Volledig scherm
PREMIUM
The Next Gen: generatie 2004. © Photonews/HLN

NEXT GEN. “Hij is één speler op een miljoen”: City-speler Roméo Lavia leidt sterke Belgische generatie 2004, met onder anderen ook Diawara en Dwomoh

belgisch voetbalRoméo Lavia schoot als een komeet naar de top. Het supertalent speelde al aan de zijde van ene Kevin De Bruyne bij Manchester City, maar hoe vergaat het de andere talenten uit onze ‘Next Gen’-generatie 2004? Wie loste de verwachtingen in en wie bleef wat hangen? Van Mario Stroeykens over Pierre Dwomoh tot Sékou Diawara: ontdek in deze tweede aflevering de grootste 17-jarige Belgische talenten.

3 reacties

 • Randy Vertessen

  3 maanden geleden
  Weer van die talenten waar niks van in huis komt waarschijnlijk
 • Patrick Souffriau

  3 maanden geleden
  Ze worden nu al als goden aanzien en hebben nog niets bewezen in onze maatschappij ongelooflijk
 • ROB VAN DER LINDEN

  3 maanden geleden
  Kamiel is geen middenvelder maar een centrale verdediger. De zin over het grote volume klopt wel ;)
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.