Nét niet! Ganna houdt Van Aert na secondenspel van wereldtitel tijdrijden, Evenepoel grijpt brons

WK wielrennenTwee medailles, maar de oppergaai ontbreekt. Filippo Ganna heeft zichzelf als wereldkampioen tijdrijden opgevolgd. De Italiaan was tussen Knokke-Heist en Brugge een zucht - 5 seconden - sneller dan Wout van Aert. Remco Evenepoel was een knappe derde.

61 reacties

 • piet de boer

  2 maanden geleden
  Verdiend gewonnen, na Roglic en Dumoulin is hij absoluut de beste tijdrijder.
 • ROGER DEPREZ

  2 maanden geleden
  Natuurlijk had Wout heel graag gewonnen, maar voor de wegrit heeft hij in de voorbereiding meer aandacht besteed aan de wegrit dan aan de tijdrit en het is verre van een schande om met 5,39 seconden te verliezen en nu maar de wegrit zondag waar Ganna niet eens meerijd omdat hij er niets kan gaan doen.
 • stefan crama

  2 maanden geleden
  Genoeg geklaag, zilver en brons is toch ook geweldig.
 • jos jansen

  2 maanden geleden
  Wout,Remco en coo zondag nog eens vlammen en het is OK.
 • frans ornelis

  2 maanden geleden
  het is de laatste tijd altijd net niet voor de belgen hopelijk komt daar zondag een verandering in en word het net wel
 1. Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecteren de ultra-code, maar we komen sterker dan ooit terug”
  Antwerpen

  Antwerp Locos ontbinden zichzelf na diefstal van vlag: “We respecte­ren de ul­tra-co­de, maar we komen sterker dan ooit terug”

  De uitschakeling van The Great Old in Europa heeft voor de supportersgroep Antwerp Locos nog een extra zure nasmaak gekregen. Na een clash met de Brigade Nassau, de harde kern van Frankfurt, werd hun vlag gestolen. “We respecteren de code en we stoppen, maar in ons hart zullen we Loco blijven”, klinkt het. Eerder geraakte ook al bekend dat een Belgische supporter is opgepakt nadat er vuurwerk werd gegooid in het supportersvak van Frankfurt.