BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Standard STA
0
EINDE
1
Anderlecht AND
 • Lior Refaelov Goal 12'

Negenkoppig Standard schiet zichzelf in de voet tegen Anderlecht, dat genoeg heeft aan een goal van Refaelov

Jupiler Pro LeagueAnderlecht heeft een woelige Clásico naar zich toegetrokken. Al na zeven minuten viel Standard met tien, Lior Refaelov zorgde meteen daarna voor de enige treffer van de partij. De Rouches beten van zich af, maar paars-wit overleefde op Sclessin.

21 reacties

 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  Heb genoten van het wervelend,technisch hoogstaand voetbal dat door anderlecht op de mat werd gelegd. Not .
 • roger decuyper

  1 maand geleden
  Als je geholpen word door de 12 man is het niet moeilijk te winnen , speler van Standard krijgt rood , Bellis van Anderlecht maakt dezelfde fouten maar krijgt enkel geel de eerlijkheid is ver weg !
 • Hans Verelst

  1 maand geleden
  DE hold-up vd week blijft echter de diefstal vd punten op Charleroi, door club
 • dave hosten

  1 maand geleden
  Na 10min met 10 bij Standard en nog amper goed voetbal brengen.... belooft weinig goeds
 • Ber Mascotti

  1 maand geleden
  Zet volgende keer je TV op Frankie, hoezo geen kansen voor Standard? De domme rode kaart in de begin fase heeft heel de match gehypotekeerd. En dan doet Fai daar nog een schepje bovenop. Die jongen moet dringend weg, er is niks meer over dan een brok frustratie van een toenmalig talent... Stanard hoort thuis in de middenmoot, zekers niet in de top 5... tenzij je op een roze wolk leeft.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”
  Play
  Exclusieve docu
  11

  Patrick Lefevere bezoekt muurtje waarover Evenepoel viel: “Remco mag blij zijn dat hij nog leeft”

  Gisteravond was de documentaire ‘Ik ben Remco’ te zien op VTM en VTM GO. Daarin zag u onder meer hoe Deceuninck-Quick.Step-manager Patrick Lefevere een bezoek brengt aan het muurtje waarover Remco Evenepoel viel tijdens de Ronde van Lombardije vorig jaar. “Ten eerste mag Remco blij zijn dat hij nog leeft”, zegt Lefevere. “En ten tweede mag hij blij zijn dat hij er niks aan overgehouden heeft - voor hetzelfde geld was hij verlamd.” Na de val van Evenepoel was het voor iedereen bang afwachten. “Eigenlijk wil je het niet zien, maar tegelijkertijd wil je ook zo snel mogelijk een beeld. De camera bleef er lang bij. Daar kwam kritiek op, mensen vonden het sensatie zoeken. Maar ik vond het goed omdat we zo zagen dat hij bewoog. Na de val zijn we in één ruk naar het ziekenhuis van Como gereden. We waren er net op tijd om hem uit de ambulance te zien komen. Remco was natuurlijk heel erg aan het wenen, zoals iedereen daar. En het eerste wat hij zei tegen mij was ‘sorry’ (lacht).”