Nafi Thiam (archiefbeeld)
Volledig scherm
Nafi Thiam (archiefbeeld) © Geert De Rycke

Nafi Thiam na sterke prestatie in verspringen klaar voor WK: “Op meer kon ik niet hopen”

BK atletiekNafi Thiam heeft indruk gemaakt op het BK atletiek in Gentbrugge door in de regen 6m63 te halen in het verspringen. Na afloop straalde ze van geluk. “Ik ben supertevreden", klonk het. Zal wel, het bleek haar op niet drie na verste sprong in haar carrière.

0 reacties

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. “De leeftijd is twijfelachtig, maar we denken het aan te kunnen”: Koen Wauters kijkt vooruit naar Dakar
  Play
  Dakar
  1

  “De leeftijd is twijfelach­tig, maar we denken het aan te kunnen”: Koen Wauters kijkt vooruit naar Dakar

  “Het blijft sterker dan onszelf”, vertelt Koen Wauters over zijn deelname aan Dakar. Van 31 december 2022 tot en met 15 januari 2023 betwist hij met het Feryn-team de zware rally door Saoedi-Arabië. “Eigenlijk is de leeftijd twijfelachtig, maar we denken dat we het gaan aankunnen. Vorig jaar was de Dakar Classic een beetje saai. Nu nemen we deel aan de full competitie. We zullen fysiek diep moeten graven en er zullen lastige situaties komen. Maar als het toch lukt, kom je daar gelauwerd uit. Dat is de kick. De woestijn is werkelijk uitdagend.”
 3. “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto
  Wielrennen
  30

  “Jij zorgde al voor de meeste gaten in het schip”: Lelangue reageert op kritiek Sergeant na vertrek bij Lotto

  Een dag na zijn vertrek bij Lotto heeft John Lelangue (51) zijn nieuwe uitdaging bekendgemaakt. Hij gaat als algemeen manager aan de slag bij het ‘Lang Team’, de organisatie achter de Ronde van Polen. Axel Merckx (50) is in beeld om de (sportieve) taken bij de Lotto-ploeg - volgend jaar Lotto-Dstny - over te nemen. Marc Sergeant (63), die vorig jaar werd bedankt voor bewezen diensten, haalt op Twitter hard uit naar Lelangue.