Nadal na zege tegen emotionele Kyrgios: “Kobe Bryant verdient een groot applaus” - Kyrgios kwam baan op met shirt van Bryant

Australian OpenHet viel te verwachten en Nick Kyrgios ontgoochelde niet. De Australische bad boy is een gigantische NBA-fan en kwam dan ook voor zijn kraker tegen Rafael Nadal met een truitje van Kobe Bryant de Rod Laver Arena in. Het leek zelfs ook dat Kyrgios flink was aangedaan door het overlijden van het basketicoon. De publiekslieveling warmde alleszins op in het jersey met nummer acht maar ruilde het voor de start van de match in voor zijn roze Nike-polo. Kyrgios verloor het duel tegen Nadal in vier sets: 6-3, 3-6, 7-6, 7-6.

  1. Vier positieve gevallen bij KV Mechelen
    Belgisch voetbal

    Vier positieve gevallen bij KV Mechelen

    Er zijn vier nieuwe positieve gevallen bij KV Mechelen. Het zou gaan om drie spelers en een materiaalman. Van de spelers zouden Thibaut Peyre (28), William Togui (24) en Maxim Wenssens (18), een jonge doelman die proef draait bij Malinwa, positief hebben getest op corona. Het drietal moet nu in quarantaine, woensdag volgt een nieuwe test. Peyre en Togui moeten het duel tegen Eupen dus missen. Peyre voelde zich sinds vrijdag ziekjes - hij had koorts, moest hoesten en voelde zich vermoeid. De Fransman gaf uit voorzorg verstek voor de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen KV Kortrijk (1-2-verlies). Gisteren ondergingen de spelers van Malinwa een nieuwe coronatest en daaruit bleek dat Peyre, Togui en Wenssens besmet zijn. Togui speelde nog 83 minuten tegen Kortrijk. Vorige week testte ook Rocky Bushiri al positief.