Exclusief voor abonnees

Miguel Van Damme vecht al voor de derde keer tegen leukemie: “Een gezonde mens heeft duizend dromen, een zieke mens maar één”

Miguel Van Damme op zijn ziekbed in 2016. Sinds dan al voert hij strijd tegen leukemie.
Miguel Van Damme Miguel Van Damme op zijn ziekbed in 2016. Sinds dan al voert hij strijd tegen leukemie.
In ons kot. De nieuwe realiteit waarin wij allemaal leven, is een vertrouwd gevoel voor Miguel Van Damme (26), de doelman van Cercle Brugge die voor de derde keer tegen leukemie vecht. De voorbije jaren verbleef hij vaak wekenlang in een kiemvrije kamer, zonder buitenlucht, in quarantaine. Daar zijn wij, in ons kot, amateurs tegen, maar Van Damme begrijpt onze besognes. "Ik hoop met heel mijn hart dat dit snel voorbijgaat..."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
21 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Katie Vaneechoutte

  Heel, veel sterkte Miguel. Wij, kankerpatiënten, hebben idd. maar één probleem, nl. de kanker. Met die coronavirus, moeten we extra voor onszelf maar ook voor onze partners, gezinnen en families zorgen. Onze ziekte zegt niet, nu een time out.

 • Patrick Ornelis

  Courage man, een vechter zoals jij zal overleven .

 • Chris Marien

  Veel sterkte !

 • Dirk Tuymans

  Blijven knokken man...Alles komt goed joh.

 • Chris Volckaert

  Chapeau man doorbijten,met je ingesteldheid kom je er wel! En dat volgend jaar zeker jullie jaar wordt! Veel moed