Michael Vanthourenhout.
Volledig scherm
Michael Vanthourenhout. © Photo News

Michael Vanthourenhout (ontstoken slokdarm) twijfelt nog of hij zondag in Zonhoven start

1 reactie

 • nicole haeck

  1 jaar geleden
  Succes Michael
 1. LIVE TRANSFERS. Thorgan Hazard op weg naar uitgang bij Dortmund, overgang naar PSV wenkt
  121

  LIVE TRANSFERS. Thorgan Hazard op weg naar uitgang bij Dortmund, overgang naar PSV wenkt

  Deadline day nadert. De wintermercato in binnen- en buitenland gaat zijn laatste dagen in. Welke clubs versterken zich nog of doen nog spelers van de hand? Bij Anderlecht rekenen ze nog op een aantal versterkingen. Versterkt titelfavoriet Genk zich nog? Tast Paul Gheysens in de buidel in de hoop de Limburgers nog van de eerste plaats te stoten? En wat doet Club, nu het meer dan ooit duidelijk is dat er zal moeten geknokt worden voor een plek in play-off 1? Ook de grootste transfergeruchten en -deals uit het buitenland vind je in onze Transfer Talk terug.
 1. Het laat hem nooit los: Max Verstappen bouwt opvallende privéjet om zodat hij ook in de lucht kan racen
  Formule 1
  7

  Het laat hem nooit los: Max Verstappen bouwt opvallende privéjet om zodat hij ook in de lucht kan racen

  Zelfs in de lucht wil Max Verstappen (25) maar één ding: racen. De tweevoudige wereldkampioen in de Formule 1 heeft in zijn opvallende privéjet een racesimulator laten installeren. Kwestie van geen tijd verloren te laten gaan én ook in het virtuele racen de beste van de wereld te worden. Want na de frustraties die hij twee weken geleden opliep, heeft hij er nog een eitje mee te pellen.
 2. Geen tweede opeenvolgende wereldtitel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  Geen tweede opeenvol­gen­de wereldti­tel voor Red Lions na nieuwe thriller: Duitsland bekroont comeback na shoot-outs in finale WK hockey

  België komt niet in het illustere rijtje van Pakistan, Duitsland en Australië: drie landen die er in slaagden om twee wereldtitels op rij te veroveren. Met een late gelijkmaker en daaropvolgende shoot-outs leek een nieuwe triomf in de maak, maar de Mannschaft was in finale net uitgekookter. “We vergaten de match dood te doen”, sakkerde Vincent Vanasch.