REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Chelsea CHE
3
EINDE
0
Aston Villa AVL
 • 15' 90'+3' Goal Romelu Lukaku
 • 49' Goal Mateo Kovacic

Meteen een tweeklapper! Lukaku opent ook op Stamford Bridge zijn rekening en helpt Chelsea met fraaie goals aan zege tegen Aston Villa

Premier LeagueTwee kansen, twee goals: dat was kort samengevat de wedstrijd van Romelu Lukaku tegen Aston Villa. De Rode Duivel opende al vroeg de score, waarna hij helemaal aan het gaatje op fraaie wijze de 3-0-eindstand op het bord ramde. Chelsea staat zo met tien punten uit vier wedstrijden naast Manchester United aan de leiding. Morgen kunnen ze wel nog het gezelschap krijgen van Liverpool en Everton.

16 reacties

 • Johan Van loocke

  1 maand geleden
  @Eric’hierin volg ik je volledig. Vooral de stats van Ronaldo zijn duizelingwekkend. Samen met Messi een klasse apart ...
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Lukaku goeie matche en goeie doelpunten maar geef mij maar liever Ronaldo ! Die blijft voor zijn leeftijd nog altijd de beste van de wereld samen met Messi !
 • luc matton

  1 maand geleden
  Ik ben geen fan van Big Rom, maar toch is hij goed bezig. Proficiat.
 • Johan Van loocke

  1 maand geleden
  Goed bezig Big Rom ! @Maarje, Alfons beseft dat hij Lukaku niet kan blijven aanvallen’op zijn voetbalkwaliteiten dus haalt hij er maar van alles bij dat niets met voetbal te maken om hem te kunnen blijven afbreken, zegt meer over hem dan over Lukaku...
 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  In de PL wordt er zuiverder gevoetbald, Italiaanse worstelgrepen ziet men weinig.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Vijf goals en een rode kaart: OHL boekt na spektakelrijke tweede helft belangrijke zege tegen STVV
  Jupiler Pro League

  Vijf goals en een rode kaart: OHL boekt na spektakel­rij­ke tweede helft belangrij­ke zege tegen STVV

  De Mexican wave rolde nog eens door Den Dreef, dat was toch al een tijdje geleden. Je zou voor minder, nu OHL eindelijk die tweede overwinning van het seizoen beet heeft. Hayashi bracht de bezoekers na 17 minuten op voorsprong, maar het doelpunt werd afgekeurd voor (nipt) buitenspel. In een eerste helft die bol stond van de slordigheden maakte vooral STVV aanspraak op de openingstreffer, maar onder meer De Ridder en Cacace konden niet besluiten. Een zeldzame volley van Schrijvers vormde geen probleem voor doelman Schmidt.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.