Red Bull hoopt dit seizoen de kloof met Mercedes een beetje te dichten.
Volledig scherm
Red Bull hoopt dit seizoen de kloof met Mercedes een beetje te dichten. © Photo News

Met deze auto gaat Max Verstappen dit jaar voor de titel

Red Bull Racing heeft de nieuwe auto voor het seizoen 2021 gepresenteerd: de RB16B. Echt nieuw wordt de bolide van Max Verstappen niet: het is een doorontwikkelde versie van de auto van afgelopen seizoen. Toch koestert het team de hoop de afgelopen maanden een inhaalbeweging te hebben gemaakt ten opzichte van het dominante Mercedes.

2 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Tja Peter dan is geen enkele kampioen in de F1 een grote rijder want ze rijden er nooit met dezelfde wagen maar die reactie zegt meer over jou kennis dan over de grote kampioenen in de F1 Hamilton is met Mclaren en Mercedes wereldkampioen geworden en is naar Mercedes gestapt toen Mercedes totaal geen groot team was dus mss eerst kennis over de F1 vergaren voor je kritiek uit.
 • Peter Berg

  2 maanden geleden
  Titel ? Geen enkele kans zolang alle wagens niet hetzelfde zijn. Daarom ook dat ik Hamilton niet zo een grote vind. Met elke andere wagen zou hij ook niet meespelen voor de titel.
 1. Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Giro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"
  Play

  Remco Evenepoel heeft "gezonde spanning" voor Gi­ro-start: "Voel me goed en fris, maar ben vooral heel blij om er weer bij te zijn"

 2. Campenaerts bij Giro-voorstelling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnapping"
  Play

  Campe­naerts bij Gi­ro-voorstel­ling: "Etappezege vooral mogelijk in ontsnap­ping"