Sebastiano Esposito.
Volledig scherm
Sebastiano Esposito. © RSCA

Met de groeten van Romelu Lukaku: Inter-spits Sebastiano Esposito is de nieuwe aanvaller van Anderlecht

ANDERLECHTDe deal is rond: Sebastiano Esposito (19) verhuist van Inter Milaan naar Anderlecht. Er is sprake van een huurovereenkomst met aankoopoptie. Esposito debuteerde op 17-jarige leeftijd bij Inter en groeide er op onder de vleugels van Romelu Lukaku: “Als jonge gast ben je nerveus als je voor het eerst de kleedkamer van de grote jongens binnenstapt. Lukaku stelde mij meteen op mijn gemak. Hij is een uniek persoon.”

 1. Genk onderuit in ‘League of Legends’-finale Elite Series, The Agency wint eerste trofee: bekijk hoogtepunten

  Genk onderuit in ‘League of Le­gends’-finale Elite Series, The Agency wint eerste trofee: bekijk hoogtepun­ten

  In de finale van de League of Legends-competitie van de Lage Landen vocht regerend kampioen KRC Genk Esports tegen ‘new kid on the block’ The Agency, ofwel sterk geïmporteerde spelers tegen Benelux-veteranen. De volle vijf games waren nodig om een kampioen te kronen. Na twee bochten van 180 graden, wist niemand wat nog te verwachten in de allesbeslissende vijfde game.
 2. “We hebben veel ziekenhuizen gebeld, maar die konden niets voor ons doen”: repatriëring Nederlandse profvoetballer in coma voorlopig onmogelijk door verzekeringskwestie
  Play
  Voetbal
  4

  “We hebben veel ziekenhui­zen gebeld, maar die konden niets voor ons doen”: repatrië­ring Nederland­se profvoet­bal­ler in coma voorlopig onmogelijk door verzeke­rings­kwes­tie

  In Nederland is veel te doen om het trieste verhaal van Donny van Iperen. De Nederlandse profvoetballer ligt al dagenlang in coma in een Moldavisch ziekenhuis na een ongelukkige botsing tijdens een match. Z’n familie probeert hem al even naar Nederland te halen, maar dat blijkt allerminst evident.