PN
Volledig scherm
© PN

Messi doet na verlossende treffer tegen Mexico nu even goed als... Maradona

WK VOETBALHeel Argentinië haalde zaterdag opgelucht adem na de cruciale zege tegen Mexico (2-0). Het land dankt Lionel Messi, die “in verlossermodus” was. Het volgende obstakel richting wereldtitel is Polen, dat geklopt moet worden willen de Argentijnen straks Frankrijk ontlopen. “Alles komt goed als je Messi hebt.”

2 reacties

 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Om even goed te doen als Maradona zal hij Argentinië toch de wereldtitel moeten schenken. Pas dan zal hij daar als een God gezien worden.
 • van roy jozef

  2 maanden geleden
  Ja kom zeg. Een floddergoal was dat. Heeft die nu al zoveel laten zien? Serieus blijven hé.
 1. “Emoties kunnen onmiddellijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderweireld passeren
  Play
  BELGISCH VOETBAL
  31

  “Emoties kunnen onmiddel­lijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderwei­reld passeren

  “Ze waren met twaalf en niet met elf.” Toby Alderweireld was gisteren niet mals voor de spelleiding van ref Lardot na hun bekernederlaag bij Union. Toch hoeft de verdediger van Antwerp niet voor een sanctie te vrezen. Het Referee Department kan zijn woorden wel plaatsen, zegt operationeel directeur Stephanie Forde: “Onmiddellijk na een wedstrijd kunnen de emoties hoog oplopen.” Het bondsparket kan mogelijk wel nog optreden.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 3. KIJK. Poppen serieus aan het dansen in Cleveland-Memphis nadat Brooks Mitchell stamp in het kruis verkoopt
  Play
  NBA

  KIJK. Poppen serieus aan het dansen in Cleveland-Memphis nadat Brooks Mitchell stamp in het kruis verkoopt

  Giannis Antetokounmpo was donderdag de absolute uitblinker bij Milwaukee in de NBA. De Bucks haalden het nipt met 106-105 van de LA Clippers. Antetokounmpo liet liefst 54 punten (en 19 rebounds) optekenen. Hij bleef een punt verwijderd van zijn persoonlijk record, dat hij begin dit jaar neerzette tegen de Washington Wizards. De Lakers dankten intussen Anthony Davis (31 ptn) en LeBron James (26 ptn) na de 111-112 zege bij Indiana. James nadert het puntenrecord aller tijden van Kareem Abdul-Jabbar (38.387). Hij heeft nog 63 punten nodig om het record te verbreken. In Cleveland-Memphis ging het dan weer grondig mis.