Ga naar de mobiele website
^ Top

Zo ziet de nieuwe bobslee van de Belgian bullets eruit

epa
Met trots stelden de Belgian Bullets ABKbank voor als hun nieuwe hoofdsponsor. Dit ging uiteraard gepaard met de voorstelling van hun gloednieuwe bobslee.

Eerder werd bekendgemaakt dat hoofdsponsor Viessmann heeft afgehaakt. Het Belgisch bobsleeteam, dat tot de wereldtop behoort, organiseerde een promotiedag in de hoop snel een nieuwe hoofdsponsor te vinden.

Boblsee is een peperdure sport en geld vinden is moeilijk, maar toch is het gelukt. ABKbank zal hen voortaan voorzien van extra financiële steun en dit zeker tot en met de Olympische Spelen in 2018. Daarnaast kan het team uiteraard blijven rekenen op steun van BLOSO en BOIC.

BFBS-voorzitster Hanna Mariën reageert alvast opgelucht. "Zonder deze sponsoring was het hele project op de helling komen te staan: de financiële onzekerheid zou mentaal zwaar gaan doorwegen, we hadden stages en toernooien moeten schrappen en misschien zelfs een van onze coaches moeten opgeven", zegt ze. "Nu kunnen we ons concentreren op het sportieve aspect en kunnen we volop opbouwen richting Olympische Spelen."

Onlangs werd het reglement gewijzigd, sleeën moeten lichter wegen. Hun nieuwe slee voldoet volledig aan de nieuwe norm en werd meteen voorzien van een passende vormgeving.

Nu kunnen we ons concentreren op het sportieve aspect en kunnen we volop opbouwen richting Olympische Spelen.

Hanna Mariën
https://twitter.com/belgianbullets
https://twitter.com/belgianbullets
https://twitter.com/belgianbullets
https://twitter.com/belgianbulletsReacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


Heb je even?

Sluiten

Wij zijn erg benieuwd naar je eerste indruk van de nieuwe HLN website. Heb je een minuutje tijd om enkele vragen te beantwoorden?

Meld een bug