Zo maakten onze Yellow Tigers kennis met Bakoe

Nog tot eind deze maand vormt Bakoe - de hoofdstad van Azerbeidzjan - het epicentrum van de sportwereld. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de allereerste editie van de Europese Spelen. Uiteraard is er ook een stevige Belgische delegatie aanwezig en daarbij onze Yellow Tigers. De meisjes van coach Gert Vande Broek werkten gisteren al hun tweede wedstrijd af tegen Roemenië en wonnen vlotjes met 3-0. Een opsteker na de droge 0-3 nederlaag tegen Italië.

Met dank aan Vivaldis Interim kunnen wij u alvast beelden voorschotelen van de eerste kennismaking van onze Tigers met Bakoe. In het filmpje hierboven ziet u korte fragmenten van een toeristische wandeling, een sessie in de gym en de eerste zaaltraining. Met andere woorden een unieke blik achter de schermen, dit is hoe onze volleybalsters zich voorbereiden op hun wedstrijden.

Weg naar Rio 2016

De Yellow Tigers maken samen met zwemmer Pieter Timmers, meerkampers Thomas Van der Plaetsen en Nafi Thiam en hockeyers Felix Denayer, Xavier Reckinger en Vincent Van Asch deel uit van het 'Vivaldis Interim Challengers Team', een sportief project van het gelijknamige Vivaldis Interim dat jonge en beloftevolle topatleten wil steunen op hun weg naar de internationale top en in concreto de Olympische Spelen van Rio 2016.

YouTube
YouTube Vivaldis Interim Challengers