Worstelaar die van dit soort sprongen handelsmerk maakt, komt er bekaaid vanaf

rv
Toen WWE (World Wrestling Entertainment, 's werelds grootste worstelorganisatie) aankondigde dat Shane McMahon in een 'Hell in a Cell'-kamp in pay-per-view zou uitkomen, wisten de fans dat ze waar voor hun geld zouden krijgen. Eentje uit de categorie 'probeer dit niet thuis'.

Vorig jaar in WrestleMania pakte McMahon uit met een sprong van boven op de cel, in zijn kamp tegen The Undertaker. Elleboog vooruit. De WWE-veteraan kon nipt zijn hachje redden dpor ultiem nog weg te kruipen, McMhahon landde op de tafel waar de presentator zijn ding deed. Gisteren deed McMahon haast net hetzelfde in zijn kamp tegen Kevin Owens. De twee begaven zich op hetzelfde moment naar het dak van de cel, maar Owens werd door McMhan ten val gebracht en belandde op een tafel. In plaats van gebruik te maken van de situatie en Owens snel uit te tellen, trok McMahon verder naar de top van de meer dan zes meter hoge 'Hell in a Cell'. (lees hieronder verder)

rv

Opniew elleboog vooruit naar beneden. Tot plots Sami Zayn, net de eeuwige rivaal van Owens, op de proppen kwam om hem net op tijd weg te trekken. McMahon daarentegen, die vloog in zijn val los door de tafel. Waarna hij op een draagberrie werd afgevoerd. Het laatste beeld dat de kijkers te zien kregen, was McMahon die nog even de duim omhoog stak.


4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joren Hendrickx

  Iedereen die dit fake vind moet even beseffen dat dit gaat om entertainment, zoals de naam van het bedrijf zegt (world wrestling ENTERTAINMENT). Stop met zeggen dat het fake is, want de mensen die dit doen, doen dit voor de fans te enterainen, en hebben meestal ook zeer veel pijn. Het is een soort van aflevering van Thuis als je het volgt.

 • Roos Desreveaux

  kijk er kandidaten die dit ook eens willen proberen? zot zijn doet geen pijn zeggen ze..

 • Guy Custers

  Veel, héél veel opgespoten nutteloos gewicht aan spieren, eigenlijk spuitweefsel want dat zijn geen spieren, maar hol van boven, geen hersenen, en er zullen er nooit komen...!!

 • Jozef Van Schuerbeeck

  De toeschouwers hebben waar gekregen voor een geld. Wat een dwaze wereld.