Ga naar de mobiele website
^ Top

Meer dan 30 tattoos en wel zéér opvallende make-up: deze opmerkelijke verschijning verwacht je niet meteen op een atletiekbaan

REUTERS

Inika McPherson. U kent ze waarschijnlijk niet om haar glorieuze prestaties - de Amerikaanse werd op het WK atletiek negende in de finale van het hoogspringen - des te meer om haar wel zeer extravagant voorkomen.

De 30-jarige atlete heeft meer dan dertig tatoeages en begint niet aan haar onderneming alvorens een flinke dosis in het oog springende make-up aan te brengen. Het goud was dan wel voor de Russische Maria Lasitskene, opvallen deed McPherson zonder twijfel minstens evenveel.

De Amerikaanse is dan ook geen onbesproken blad. In 2014 werd ze positief bevonden op benzoylecgonine, een derivaat van cocaïne. McPherson kreeg een schorsing van 21 maanden opgelegd, die afliep in april 2016. De extravagante hoogspringster heeft sinds drie jaar een relatie met Regina George, een Nigeriaanse sprintster met Amerikaanse roots.

AP
Getty Images for IAAF
REUTERS
Photo News
Getty Images
Getty Images
Getty Images for IAAF
Meer over10 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • eric debanne

  Sorry maar dit vind ik er over ! Dit is super lelijk ! Maar ja ....

 • Kirra Vanlingen

  Ik zeg niet dat het psychisch is ik vraag of dit is?

 • Peter Van den Borre

  Hona Paola en kirra dusvongzns jullie zijn Tattoos iets psychisch en lichaamverminking, Laat iedereeen zijn eigen zijn opgelost!! Haar make up is wel Idd super lelijk,

 • MrsH

  Doe maar gewoon, gewoon :)

 • Kirra Vanlingen

  Vind het raar dat mensen sporters die zoveel waarde hechten aan hun lichaam dan het zo verkloten??? Ne wandelende kleurboek is er niks tegen....is dit psychiatrisch?

Meld een bug