Dafne Schippers boos over kwaliteit van hotel op WK atletiek: “Vergeet de kakkerlak in de kamer niet”

ANP
Dafne Schippers is niet te spreken over de kwaliteit van het hotel waar ze tijdens het WK atletiek in Doha wordt ondergebracht. De Nederlandse sprintster drukt haar ongenoegen uit op haar Instagrampagina. 

Schippers plaatst foto’s van hoe het hotel er op internet uitziet en hoe de werkelijkheid is. “Hoe is het mogelijk dat atleten van wereldklasse worden ondergebracht in een hotel als dit?”, klinkt het ontstemd. “Oh, en vergeet de kakkerlak in de kamer niet.”

Ook voor het restaurant heeft Schippers geen goed woord over. De atlete toont foto’s van hoe de eetruimte wordt gepromoot op internet en hoe ze er in realiteit uitziet. De tekst bij de foto is veelzeggend: “Real time...”. 

Het WK atletiek begint morgen en duurt tot 6 oktober. Schippers komt in actie op de 100, 200 en 4x100 meter. 

AD
AD
AD
AD5 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Joris De Crom

  Joris De Crom, Toch zo slecht nog niet, heb er al slechter mee gemaakt. Maar wij moesten 12 tot 14 h per dag werken, om een scheeps motor te herstellen.

 • Erwin De Meyer

  Een goede matras en een propere badkamer is al heel wat.

 • Gaston FOUBERT

  Als je goed eten hebt en een goed bed mag je niet klagen; luxe hoeft niet want daar heb je toch niets aan als je voor je sport leeft.

 • DIRK VAN BRUSSEL

  Misschien wilde het hotel zeker spelen en heeft ze haar meubilair wat aangepast.

 • Ilse Verlinden

  Ok, het ziet er anders uit, maar het valt toch goed mee? Beetje overdreven, niet?