Exclusief voor abonnees

“De medaille van de volharding”: onze atletiekspecialiste ziet Tornados eindelijk oogsten op een WK

Photo News

De aanhouder wint. Vijf keer stonden ze al in de finale van een WK. Vijf keer gingen ze met lege handen naar huis. Vierde in 2009, 2011, 2013 en 2017; vijfde in 2015. Een atleet zou van minder moedeloos worden - niet de Borlées. En kijk, gisteren zagen de Belgian Tornados hun volharding dan toch ein-de-lijk beloond: brons.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Herman Thys

  Prachtige koers en resultaat. Die Borlee's lopen al jaren de pannen van het dak en nog kritiek na wereldbrons. De schaamte voorbij.

 • lieven Devoldere

  geweldig,proficiat!

 • Jerry Goossens

  Wat scheelt er met Kevin Borlee ? Lijkt op de foto's en in het het interview niet echt gelukkig en enthousiast na de bronzen medaille! Pijn? Blessureleed? Gemis van zijn tweelingbroer?

 • Paul Philippaerts

  Hartverwarmend voor gasten die er al jaren keihard voor gaan. Ook een dikke proficiat aan papa trainer, die heeft ook een superdikke vinger in de pap. Dikke proficiat. Das is iets anders dan die koereurkes, die dan ook nog zo zwaar betaald worden dat ze in Monnaco moeten gaan wonen.

 • willy francq

  Bewijs dat Borlees vervangbaar zijn.