Nipple slip trekt alle aandacht tijdens ijsdansen: "Mijn ergste nachtmerrie is me overkomen"

REUTERS
De Française Gabriella Papadakis kreeg vandaag te maken met een vervelend voorval in het ijsdansen op de Winterspelen in Pyeongchang. Tijdens de korte kür kwam haar outfit los, waardoor er een tepel tevoorschijn kwam. "Ik heb hierdoor mijn concentratie verloren, mijn ergste nachtmerrie is me overkomen op de Spelen", verklaarde ze na afloop.

"Het gebeurde in de eerste seconden van het programma. Ik zei tegen mezelf dat ik geen andere keuze had dan voort te doen. En dat hebben we gedaan", vertelde Papadakis. "Ik voelde het meteen en ik heb gebeden. Wat kon ik doen? We mogen fier zijn, want we hebben het fantastisch gedaan ondanks wat er gebeurd is."
"We dachten eraan tijdens de hele kür. Vooral bij de twizzle (reeks draaiende passen, nvdr.) heeft het ons parten gespeeld. Want wanneer je draait, is het lastig om je jurk op de juiste plaats te houden als die loszit. Het is frustrerend enkele punten te verliezen door een vestimentair probleem. Op zoiets bereiden we ons niet voor op training." (lees hieronder verder)

EPA

Papadakis en Guillaume Cizeron kregen uiteindelijk een waardering van 81.93 punten. Daarmee staan ze na de korte kür op de tweede plaats achter de Canadezen Tessa Virtue en Scott Moir, die met 83.67 punten het wereldrecord verbeterden. Morgen staat de vrije kür op het programma.

AFP
EPA
AFP
AFP101 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • René Toeters

  Redelijk preuts die madame!

 • Elle Devee

  Niks te zien toch? Much ado about nothing. Ik heb ook al grotere muggenbeten gezien.

 • mo suyker

  natuurlijk moet je tegenwoordig niet lang zoeken om ergens tepels en borsten te zien te krijgen. maar kan mij toch inbeelden dat dit echt niet leuk moet zijn als je zoiets overkomt!! Toch chapeau voor de prestatie die ze geleverd hebben. je moet het maar doen

 • jos beverke

  Zoveel kabaal voor een muggebeet en niets over de sportieve prestatie !

 • ronny cuypers

  Wat een drama toch. Wie graag een nipple ziet moet zo ongeveer 0.001 seconde over het web surfen.