"Ik wist niet dat Kim Kardashian een schaatster was": Twitter heeft vette kluif aan bloedmooie Canadese die haar land mee naar eerste goud stuwde

Getty Images
Canada wist gisteren op de Winterspelen in Pyeongchang de gouden medaille te veroveren in het teamevent kunstschaatsen. Meteen het eerste goud voor de Canadezen, maar na afloop hadden de surfers op Twitter vooral een vette kluif aan één dame in het bijzonder: Gabrielle Daleman.

"Gabrielle Daleman is Kim Kardashian uit een universum waarin haar moeder haar ijsschaatsen gaf in plaats van een Barbiepop", klinkt het in een van de vele tweets die de wereld werden ingestuurd tijdens en na de teamcompetitie. En er waren er nog wel meerdere die de gelijkenis treffend vonden, zo leert ons onderstaand overzichtje:

"Ik heb de voorbije vier jaar keihard gewerkt om in dit team te geraken", vertelde de pas 20-jarige Daleman aan ESPN. "We hebben zo'n ongelofelijk sterk team... Ik ben trots te kunnen zeggen dat we gewonnen hebben en nóg trotser om deel te kunnen uitmaken van deze ploeg", zei Daleman. Maar had ook helemaal anders kunnen lopen. In mei nog onderging ze een operatie waarbij een maagzweer werd verwijderd. "Deze Spelen betekenen meer voor me dan wat dan ook. Ik ging van niet weten of ik kon schaatsen, naar goud op het teamevent", klonk het gelukszalig. Voor de liefhebbers: op 20 februari gaat Daleman op zoek naar haar tweede gouden plak, want dan verschijnt ze aan de start in het 'free dance'.

Getty Images
AFP
EPA
AP
AP
EPA2 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


  • Steve Van de Voorde

    Ik sluit me aan bij Filip Desmedt hieronder

  • Filip Desmedt

    Willen jullie aub deze topsportster , die héél hard moet werken voor haar medaille NIET vergelijken met een twitterdel als Kim K !!! Deze dame heeft veel meer dan zo een vrouw als KK die het enkel moet hebben van geile mannen die steeds naar haar silicoon borsten zitten te gluren omdat ze thuis niet aan hun trekken komen ....