Winst voor Julie Allemand in WNBA, Emma Meesseman verliest zesde keer op rij

AP
Indiana Fever, met Julie Allemand op het veld, heeft zijn vierde zege van het seizoen in de WNBA veroverd. Allemand en co haalden het in de IMG Academy in Bradenton (Florida) van New York Liberty met 86-79. Washington Mystics en Emma Meesseman leden een zesde nederlaag op rij tegen Los Angeles Sparks (81-64).

Allemand was tegen New York goed voor dertien punten, vijf assists en vier rebounds op 33 speelminuten. Meesseman lukte voor haar team twaalf punten, elf rebounds en vijf assists in 34 minuten.

In de stand staat Indiana op de zevende plaats met vier zeges tegen vijf nederlagen. Dat is een plaats hoger dan Washington, dat volgt met drie overwinningen en zes verliesmatchen. Seattle (8 zeges tegen 1 nederlaag) staat momenteel aan kop.

Het WNBA-seizoen werd vanwege de coronacrisis ingekort tot 22 wedstrijden per ploeg. Nadien volgen de play-offs voor de beste acht teams. De finale staat in oktober geprogrammeerd. 

AP

Lees ook: Van debutant over revelatie tot smaakmaker, Julie Allemand verbluft in WNBA: “Noem dit zeker niet vanzelfsprekend”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.