Wellens: “Achteraf gezien misschien langer moeten wachten” - Benoot: “Het is tijd om te rusten”

Geen zege voor Lotto-Soudal in de Ronde van Lombardije. Tim Wellens en Tiesj Benoot konden niet voorkomen dat Bauke Mollema met de overwinning aan de haal ging. “Ik heb proberen te anticiperen, maar dat was vandaag niet te juiste keuze”, zegt Wellens bij VTM Nieuws. “Ik was heel goed en achteraf gezien had ik misschien nog wat moeten wachten.”

Wellens' ploegmaat Tiesj Benoot . “Ik had geen goeie dag”, was Benoot eerlijk na de aankomst. “Het is tijd om te rusten. Ik had er meer van verwacht, spijtig.”

Benoot en Wellens.
VTM Nieuws Benoot en Wellens.7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • eric maier

  in februari in bloedvorm, in maart komt de terugval en door blijven aan te dringen die vorm op te trekken is het een seizoen onder zijn niveau geworden. Het ergste va nal is dat Wellens zelf continue in fase van ontkenning blijft en altijd wel wat anders aanhaalt als reden. Ik had dit, misschien dat, te dit te dat... neen, gewoon niet meer goedgekomen. Wellens maakte een berekeningsfout van jewelste in de winter, als een echte nieuweling.

 • Gino Denil

  Men kan geen winnaar en toch een goed renner zijn. Die zijn zelfs in de meerderheid. Eenzaam hoeft hij zich toch in elk geval niet te voelen.

 • Gaston FOUBERT

  Dat is Wellens ten top, goed maar te dom.

 • Marc Vanginderachter

  Het is helemaal geen schande om een renner van net onder de absolute top te zijn. Hij maakt toch ook een mooie carrière. Prima.

 • Marcus Camps

  Het hele jaar al vallen ze beiden door de mand ...